Spieķošana

Interesē kantoris kurš kvalitatīvi spieķo, rīgā.

Winsports (Kalnciema ielā) Aleksejs to dara ļoti kvalitatīvi.Vairāki ratu komplekti tur ir gan gatavoti,gan remontēti.Nekādu problēmu.

t.i. Ventspils ielā.

Duntes iela 56, Rīga.
Pārbaudīts.

Nu re, ej nu sazin tagad , kur…

Tiešām taisies spieķot pie pastalniekiem? Šeit taču viss tik slikti… Neesi pārēdies steroīdus?

Kaut ko par kalnciema ielu padzirdēju arī citur.Man faktiski vajag noņemt iepriekšejos aplokus un uzbliezt jaunos, cik saprotu būs jaatvadās no iepriekšejiem spieķiem, skrūvēm ?

Cik LV maksā spieķošana? DE cenas sākas no 60eur par ratu (tikai darbs)

Te jau nav vācija, arī sava konkurence, kura cenu ietekmē :)

Tikko spieķoju un pārspieķoju 2 ratus Gandrā. ~20€ par katru.

Latgalītē 8 eur. Tur visu dienu spieķo nav jau nekāda augstākā matemātika.

Tikko spieķoju un pārspieķoju 2 ratus Gandrā. ~20€ par katru.[/quote]

Hmm, labs variants
Laikam jāņem būs ZTR Arch EX , suportē kopējo svaru 105kg, bail , ka cresti neizturēs, tiem braucēja svars ~86kg

Hmm, labs variants
Laikam jāņem būs ZTR Arch EX , suportē kopējo svaru 105kg, bail , ka cresti neizturēs, tiem braucēja svars ~86kg[/quote]

Šogad nobraukti ar crest26 ap 800km, sākumā bija 113kg, tagat 103kg! Braucu pa pretīgiem ceļiem, bedres, saknes, akmeņi, barģūras! Manus kg ir izturējušas! Sākumā(pirmie50km) spieķi mazliet pastiepas, tas arī viss!

[quote=RRudzitis][quote=CH4][quote=Dundurs]

Hmm, labs variants
Laikam jāņem būs ZTR Arch EX , suportē kopējo svaru 105kg, bail , ka cresti neizturēs, tiem braucēja svars ~86kg[/quote]

Šogad nobraukti ar crest26 ap 800km, sākumā bija 113kg, tagat 103kg! Braucu pa pretīgiem ceļiem, bedres, saknes, akmeņi, barģūras! Manus kg ir izturējušas! Sākumā(pirmie50km) spieķi mazliet pastiepas, tas arī viss![/quote]
26" jau arī ir izturīgāki nekā 29".Izturēt ta iztureja tavu svaru, bet varbūt kaut kāds kliņģeris jau ir, par kuru tu nemaz nezini

[quote=CH4][quote=RRudzitis][quote=CH4]

Hmm, labs variants

Šogad nobraukti ar crest26 ap 800km, sākumā bija 113kg, tagat 103kg! Braucu pa pretīgiem ceļiem, bedres, saknes, akmeņi, barģūras! Manus kg ir izturējušas! Sākumā(pirmie50km) spieķi mazliet pastiepas, tas arī viss![/quote]
26" jau arī ir izturīgāki nekā 29".Izturēt ta iztureja tavu svaru, bet varbūt kaut kāds kliņģeris jau ir, par kuru tu nemaz nezini[/quote]

Kas tie pa kliņģeriem par kuriem mēs nezinām(es nezinu)???

[quote=RRudzitis][quote=CH4][quote=RRudzitis]

26" jau arī ir izturīgāki nekā 29".Izturēt ta iztureja tavu svaru, bet varbūt kaut kāds kliņģeris jau ir, par kuru tu nemaz nezini[/quote]

Kas tie pa kliņģeriem par kuriem mēs nezinām(es nezinu)???[/quote]

Mēs ta zinām, tu nezini :)
Klinģeris, astotnieks, baranka utt…nezini, kas tas ir aplocei…

[quote=CH4][quote=RRudzitis][quote=CH4]

Klinģeris, astotnieks, baranka utt…nezini, kas tas ir aplocei…[/quote]

Ja tev tas rats nebus spieķots ar nanotehnoloģijām tad tik tiešām būs kā tu saki - kaut kāds kliņģeris jau ir, par kuru tu nemaz nezini

[quote=RRudzitis][quote=CH4][quote=RRudzitis]

Klinģeris, astotnieks, baranka utt…nezini, kas tas ir aplocei…[/quote]

Ja tev tas rats nebus spieķots ar nanotehnoloģijām tad tik tiešām būs kā tu saki - kaut kāds kliņģeris jau ir, par kuru tu nemaz nezini[/quote]

Bet ir taču konkrēts “stanoks” ar kuru visu pārbaudīt, nevis uzspļausi uz pirksta , pieliksi un konstatēsi, ka neko nejūti
P.S Ak jā,dotais cilvēciņš ar atbildīti var neiespringt

Kas man varētu pārspieķot vienu HVZ Tourist pakaļējo oriģinālās aploces ratu lētāk, kā Rīgas veikalu serviss? Rīga - Jēkabpils regulāri braukāju.
Spieķu, galviņu sagādi, ja tos vajadzēs, varu pats uzņemties, ja tā ērtāk…
Zinu, ka oriģinālās aploces ir mēsls - par to var papildus diskutēt. Mērķis: lēti un vizuāli neuzkrītoši, jo taisu “šrotu”, ar ko braukt pēc piena.
Mob. 26piecipieci018septiņi.

Kristians Līdaku ielā dara brīnumus, vienreiz iedevu uzdevumu, kur man Rīgā visi atšuva, Kristianam tas bija izaicinājums un viss sanāca supper. Nosūtīšu viņam Tavu ziņu.