Spiediens riepās

Būtu interesanti zināt, cik kurš pumpē lielu spiedienu riepās?
Nenoliedzami ka pa šoseju jāpumpē maximālais, 4.5-5 vismaz tā teikt ;))
Cik pumpēsiet uz Ērgļiem?

kaadas 4-4.5 es lieku tikai bikerniekos uz asfalta gonkaam. Unibankas posmos censhos likt 3,5-4, lai nepaarsistu uz kaadas saknes. Zinu ka tauta teiks ka pa smiltiin un slideniem kaapumiem labaak nedaudz miikstaakas, bet kaada jeega tur saekonomeet ja mezhaa uz saknes paarsit?

Es pumpēšu 3,5, kā parasti jauktos maršrutos.

Diemžēl Baiļos man nācās stipri vien nožēlot, ka nebiju izbraucis un iepazinies ar trasi pirms gonkas, kā arī to, ka nebraucu ar bezkameru (UST) riepām/diskiem, ar kuriem var braukt ar salīdzinoši zemāku spiedienu, neriskējot pārsist kameru. trase bija ļoti sakņaina un nelīdzena, līdz ar ko mani 3,5 izrādījās nu ļoooti daudz… :(

Cik nopietna ir spiekjoshana maajas apstaakljos? Vai var kaads izstaastiit to toereetiski (vai tas ir labaak saprotams praktiski?) Kaada aparatuura nepiesieshama?

Cut down your exam stress by using our latest Testking ged online test and high quality gmat and We provide updated Testking ccna exam cost with 100% pass guarantee along with the-bac.edu questions.

Iegādājos mtb slikus schwalbe durano plus smartguard 26x1,35, plānojas maršrutā gabalu pa grunts ceļiem braukt, iepriekšējo reizi pārsitu šosejnieka riepu jau pirmajos 200m (snakebite, jo pirms tam caurdūru un cik nu varēju- sapumpēju ar mazo pumpīti, bet par maz).

1. Vēlos uzzināt- cik pumpēt iekšā, lai izdzīvotu to grunts gabalu? Uz riepas ir 4- 6.5 bar, pašlaik ir 5bar.
  2. Kāda ir pieredze ar mtb aplocēm- turēs šādu spiedienu?
    Meklēju, bet līdzīgas tēmas neatradu.

Durano jāpumpē MAX, cik uz riepas rakstīts. Nu, labi mazliet zem. "čūskkodiens"uz slikiem tikkai no maza spiediena… labi ir bijis braucot uz 60+ no kalna un iebraucot noteikcaurulē, taču pie mums, tas nav aktuāli…

ne vairāk par 3,5

Grunts pavisam noteikti nav grants.
Iemācīsimies taču to vienreiz.

Grunts pavisam noteikti nav grants.
Iemācīsimies taču to vienreiz.[/quote]

Grunts vai grants ceļi?
http://www.delfi.lv/video/zinas/rallijs-grunts-vai-grants-celi.d?id=43965682