Sveiki! Izmantoju spidometru, kas strādā uz sensoriem (bezvadu), konkrētāk, Sigma 1606 L.
Jautājums, kur ir jānovieto megnēts, kas stiprinās spieķos, lai sensors to nolasītu pēc iespējas labāk?
Uz spieķa tuvāk rumbai, vai tuvāk aplocei?
ja bezvadu, tad tuvāk aplocei- lai stiprāks signāls līdz spidometram
Hmm… ņemot vērā to, ka rats ir riņķa līnija un griešanās rezultātā sanāk, ka magnēts atrodoties tuvāk aplocei skries garām sensoram ar daudz lielāku ātrumu kā pie rumbas. Vai sensors paspēs fiksēt, ja rats griezīsies ļoti ātri, piemēram, braucot lielā ātrumā no kalna?!
Par to signāla stiprumu no sensora līdz spidometram taisnība, bet interesē, kur to magnētu labāk likt.
Tūlīt Ansis tev izskaidros, bet ideja aptuveni tāda- liec kur gribi, tuvak rumbai vai aploce- ātrums būs vienāds visos gadījumos. (iedomājies spieķi- tas paiet gar dakšu visā garumā vienlaicīgi vienalga pie kāda ātruma. Liec tuvāk aplocei lai signāls nezūd
Vienkārši sakot skaita apgriezienus.
skaita impulsus. izmantojotr impulsu skaitu/laiku/riepas garumu aprēķina visu nepieciešamo.
Man patiesībā ir līdzīgs jautājums, jo pēdējā laikā, braucot no kalna, nereti spidometrs rāda 20-30 vai pat 0 km/h, lai gan ātrums tobrīd ir 2-3 reizes lielāks.
Baterijas nomainīju gan raidītājam, gan pašam kompītim (man CatEye, ne Sigma), bet nepalīdzēja. Bez maz vai jānoveļ vaina uz magnētiskajām vētrām, ja vien nezinātu, ka tādu pēdējos mēnešos nav bijis. :)
MKI, vintrons domāja to ātrumu, ar kādu magnēts palido garām sensoram. Protams, ka pie aploces tas būs daudz lielāks kā pie rumbas. Varbūt sensors vienkārši nepaspēj noreaģēt uz tik ātru magnēta kustību? Savukārt rumba ir tālāk no stūres, līdz ar to signāls vājāks…
Turklāt pārbaudīt to nav tik vienkārši, jo ne vienmēr ir nepareizi ātruma rādījumi, kā arī rāpšanās kalnā pēc dažām reizēm ir apnikusi. :)
…vispār jau spidometriem līdzi nāk arī instrukcija ar zīmējumu, kur magnēts pareizi jāliek lai sasniegtu “The best result”…tas tā…
[quote=x-f]MKI, vintrons domāja to ātrumu, ar kādu magnēts palido garām sensoram. Protams, ka pie aploces tas būs daudz lielāks kā pie rumbas. Varbūt sensors vienkārši nepaspēj noreaģēt uz tik ātru magnēta kustību? Savukārt rumba ir tālāk no stūres, līdz ar to signāls vājāks…
Turklāt pārbaudīt to nav tik vienkārši, jo ne vienmēr ir nepareizi ātruma rādījumi, kā arī rāpšanās kalnā pēc dažām reizēm ir apnikusi. :)[/quote]
Tieši tā!
Varbūt kāds lieto tādu pašu spidometru (Sigma 1606 L) un ir saglabājis instrukciju?
Skatījos internetā, bet tur nekas par šo nebija teikts.
[quote=x-f]Man patiesībā ir līdzīgs jautājums, jo pēdējā laikā, braucot no kalna, nereti spidometrs rāda 20-30 vai pat 0 km/h, lai gan ātrums tobrīd ir 2-3 reizes lielāks.
Baterijas nomainīju gan raidītājam, gan pašam kompītim (man CatEye, ne Sigma), bet nepalīdzēja. Bez maz vai jānoveļ vaina uz magnētiskajām vētrām, ja vien nezinātu, ka tādu pēdējos mēnešos nav bijis. :)
MKI, vintrons domāja to ātrumu, ar kādu magnēts palido garām sensoram. Protams, ka pie aploces tas būs daudz lielāks kā pie rumbas. Varbūt sensors vienkārši nepaspēj noreaģēt uz tik ātru magnēta kustību? Savukārt rumba ir tālāk no stūres, līdz ar to signāls vājāks…
Turklāt pārbaudīt to nav tik vienkārši, jo ne vienmēr ir nepareizi ātruma rādījumi, kā arī rāpšanās kalnā pēc dažām reizēm ir apnikusi. :)[/quote]
Domāju, leņķiskais ātrums te nav tik svarīgs, kā tas, ka spieķi attiecībā pret riteņa plakni veido konusu tāpēc magnēts rumbas tuvumā būs tuvāk sensoram, nekā pie aploces.
Te ir vesela čupa ar manuāļiem par uzstādīšanu, respektīvi, ideālais attālums no spidometra (bezvadu) līdz sensoram = 70cm…
http://www.cyclelicio.us/2005/10/bicycle-computer-instruction-manual.html
Hmm, bet sensoram ir ieslīpa maliņa līdz ar to neveidojas leņķis, ja magnēts ir uzlikts uz pareizā spieķa. Sensors magnētam ir paralēli.
Taureni, tas bija domāts, ka tas ir līdz 70 cm?!
Es te skatījos…MAX 70cm…
http://www.cateye.com/sites/cateye/upload/manuals/en/CC-RD300W_ENG%2Bv3.pdf
Tādiem spidometriem vajag likt magnētu un raiditāju pēc iespēja tuvāk kompim. Ātrums tur nekādīgi neietekmē, bet ietekmē piemēram mobīlais telefons, jo sūdigāks spidometrs jo tālāk var atrasties traucejumu avots(tas ir jūtigāks pret svešiem signāliem), augstspriegumu līnijas arī labi čakarē visu laukā… Pabrauc pa Rīgas centru tad visu labi redzēsi…:D
Kaukur lasīts, ka max. ātrums ko var nomērīt velo spidometrs ir 350hm/h tikai netatceros vai magnēta ātrums pret uztvērēju, vai vispārināts uz braukšanas ātrumu.
Ir likts vadinieks mocim, viss strādā arī uz šosejas.
Es līdz šim liku magnētu tur, kur tas sanāk vistuvāk devējam. Es gan nezinu, kāda ir dakša. Ja “mīkstā”, tad manuprāt daudz variantu nepastāv, jo magnēts arī nevar atrasties pārāk tālu no devēja.