Sveiki,
Es meklēju spidometru ar gana resnu vadu, kas turētu velosipēdam ar mīksto dakšu. Man derētu Sigma BC 1009, bet vai tam vads turēs?
Jo biezāks vads, jo sliktāk.
Ir speciālie tievie, krietni vairāk dzīslu. Līdzīgi kā austiņām. Bet bieži redzēts, ka aptin ap bremžu trosi un neko tur nevajag papildus murgot.
Bet, go-wireless…
Pašam aptīts parasts vads ap bremžu trosi un strādā jau gadiem. Tie resnie vadi ir vairāk, lai krītot vai kkur aizķeroties nepārrautu.
Var apsvērt variantu ieurbt rāmī divus caurumiņus vadam, un aizvilkt to pa rāmja cauruļu iekšu uz aizmugurējo ratu.
Nez, man bija vecs vads no Sigma BC 800, pie kam, tā kā labajā pusē reelight’i, nācās vilkt uz kreiso, ap bremžu trosi tīt nesanāca - par īsu, bet bija ok. Tagad uzliku wireless variantu, bēdu nezinu, tik jānostiprina labāk - garākās distancēs mēdz staigāt. Wireless nav tik uzticams, gadās, ka minot konstanti ar 29-30, izmet, piemēram, 4 vai 13 km/h uz pāris sekundēm. Bet kopumā ir OK.
ir atšķirība kurā pusē liek to štruntu? :D
es vienmēr esmu licis ap bremžu trosi un viss bijis super.
pēdējos gadus braucu vispār bez spidometra, jo neredzu tam jēgu.
bezvadu bieži zūd signāls, un dažiem modeļiem baterijas dzīve nav tā labākā
Vidējā/augstā plaukta pulsometriem viss strādā ideāli.
Nezinu kurā plauktā skaitas Polar CS200cad, bet man regulāri mēdz pazust/izmainīties signāls. Tiešā dažādu augsta sprieguma elektro ierīču tuvumā. Vilciens, metro etc…
[quote=emils]ir atšķirība kurā pusē liek to štruntu? :D
[/quote]
ja vads ir par īsu, lai ap kaut ko aptītu, bet par garu, lai netītu, tad starpība ir gan. Īpaši, ja pierasts, ka spidometrs labajā pusē.