tā nu gadījās, ka mistiski Siguldas braucienā pazaudēju spidometra sensoriņu, nopirku trek incite 8 modeli ,kuram tas sensoriņš bija ap spieķi apliekams, tagad ir iespēja kkur dabūt kādu analogu vai jāsāk domāt par jauna spidometra iegādi ? Paldies!!
Tas “sensoriņš” parasti ir parasts magnēts. Vari apjautāties velo darbnīcās, gan jau kaut ko tev piemeklēs.
janceens56, trekveikalā var dabut to magnetu atseviski
Tas viss ir baigi labi, taču dzīvoju Cēsīs un pagaidām itkā nav ieplānots uz Rīgu braukt!!
Nu tad vari atrast mājās kādu magnētiņu un izdomāt kā to piestiprināt (praktiskais latvietis ;)), vai arī nopirkt maximā vai rimi lēto spidometriņu par 2Ls un paņemt magnētu no tā. Bet vai tad Cēsīs nav neviena normāla veloveikala?
Veloveikals normāls točna nav un tie kas ir ,tajos cenas negribās īpaši skatīties, kko jau būs jāizdomā!!!
es kkad mājās pameklēšu. varbūt kkas atradīsies
esmu no cēsīm.
Ir tada uberkruta fiča kā magnetiskais spieķis tikai to vispar hz kur nopirkt. Bet ar parasto magnētu vispar neredzu problēmas…
[quote=emils]es kkad mājās pameklēšu. varbūt kkas atradīsies
esmu no cēsīm.[/quote]
Tas būtu diezgan labi!!!
Man jau gadu ripo VDO ar mantiņas ko parasti liek pie ledusskapja magnētiņu. Nopirku veselu komplektu ar dažādām mantiņām un vajadzīgo izmēru uzkarsēju un iekausēju oriģinālajā magnētiņa turētājā
datora cietajā diskā ir 2 stipri magnēti, kuri viens otru pievelk arī caur plaukstu. :)