Kādu laiciņu jau paripināts un vajadzētu tā kā iepirkt spidometru/velodatoru.
Vajadzētu, lai uzrāda arī vidējos rādījumus, t.i. sākot no 8 funkcijām.
ZZK skatījos VDO ar 8 funkcijām par ~11Ls
Maximā ar ir pa ~5Ls ar veselu lērumu funkcijām.
Kāds var ieteikt ko konkrētāk?
Vai ir nozīme pirkt bezvadu? Kādas tādam priekšrocības?
ja Tev ir mīkstā dakša un plāno iegādāties velodatoru ar vadu, tad pievērs uzmanību šī vada resnumam. man ir VDO pulsametrs, tā jau esmu apmierināts, bet vienu paliktnīti jau nomainīju, jo vads ir pārlocījies. iepriekšējai sigmai vads bija reizes trīs resnāks un nebija nekādu problēmu.
vadu problēma būs aktuāla, ja daudz (nedēļā 200-300km) un intensīvi (meža takas, grantene, akmeņi un saknes) brauc.
ar bezvadu velodatoriem ir citas problēmas un nianses, bet par to lai raksta lietotāji (pats esmu lietojis tikai vadus)
Dakša cietā. Trek FX 7.1
Nu skaidrs. Tad jāņem wired.
VDO A8
vai
Sigma BC 906
vai tad tie paliktnīši ir nopērkami atsevišķi?
arī ir VDO spidometrs un skatos, ka tas vads tāds dīvains izskatās un ilgi nevilks
Uzliku Maximas par 3.5 Ls :)
Lietus dēļ nesanāk notestēt…
lētajiem bezvadiem rodas traucējumi pilsētā - rāda 99kmph pat ja tu stāvi uz vietas.
kodētajiem (sigma 1606) problēmas ir ievērojami mazāk, bet lielu traucējumu gadīijumā var parādīt 0 ātrumu.
pa mežu var braukt ar abiem bez problēmām. nekodētais sebos rādīja normāli, Rīgas centrā gļukoja pie veikaliem, kur ir pretzagšanas pīkstuļi.
vienīgā vieta, kur manāmas problēmas ar kodēto, ir pie Zolitūdes un Babītes stacijas, bet ne vienmēr.
kodēta sigma ar kadenci sanāk ap 30Ls par gab. no ebay ar visu piegādi, ja ņem 2-3.
lētajiem bezvadiem rodas traucējumi pilsētā - rāda 99kmph pat ja tu stāvi uz vietas.
kodētajiem (sigma 1606) problēmas ir ievērojami mazāk, bet lielu traucējumu gadīijumā var parādīt 0 ātrumu.
pa mežu var braukt ar abiem bez problēmām. nekodētais sebos rādīja normāli, Rīgas centrā gļukoja pie veikaliem, kur ir pretzagšanas pīkstuļi.
vienīgā vieta, kur manāmas problēmas ar kodēto, ir pie Zolitūdes un Babītes stacijas, bet ne vienmēr.
kodēta sigma ar kadenci sanāk ap 30Ls par gab. no ebay ar visu piegādi, ja ņem 2-3.[/quote]
Esmu jau nobraucis teju 4 tukst. km ar CATEYE CC-vt100W bezvadu velodatoru un kautko tadu no aukstakminetajam problemam esmu pieredzejis tikai vienu reizi, proti atbraucot majas no skolas pa ikdienas marsrutu konstateju ka max speed ir virs 65km/h, kaut ari cik kontroleju atrumu nekur nebija virs 35. Bet savadak esmu apmierinats, salidzinajuma ar veco vadinieku, kas bija pirms paris gadiem sis ir stipri labaks un autko lidzigu var dabut tagad pat ja nemaldos pa 11ls, pirku pirms 9 menesiem pa 19.ls HE.