Xc.lv forumam tomēr ir vērtība, jo neesmu atradis citu, pat tuvu tik apjomīgu, Google pirmajās lapās esošu vietni latviešu valodā. Piedevām ir ērti lasāma uz maziem telefonu ekrāniem. Tam, kuram xc.lv faktiski pieder, ir lielas iespējas, kuras, protams, ir ierobežotas tikai ar LV tirgu… Ja xc.lv faktiski kontrolē un/vai līdzfinansē viens velo/slēpošanas biznesa tīkls, tad bēdīgi. Ja kāda konkurējošu tīklu apvienība - tad vēl varētu samierināties. Bet līdz šim ir OK. Ja neskaita šos neretos spama uzbrukumus.
Joprojām aktuāls jautājums.
Nupat pa smago aizgāja!
Piepļūtīta visa ateja un sienas ar 111 noķēzītas!
Nu jau totālākā ateja!
Vajadzētu I’m not a robot testu reģistrējoties, ne? Šobrīd var piereģistrēties pilnīgi automātiski.
Te vispār kāds admins ir? Vai forums atstāts nomiršanai?
Zaebala tas spameris, aiz olām pakārt!!!
Spama dēļ nomiršana notiks ļoti ātri, diemžēl.
Tā vien izskatās, ka pārejot uz Luna ir parakstīts nāves spriedums, tāda sajūta rodas.
Spama dzēšana bez drošības uzlabojumiem ir kā cīņa ar vējdzirnavām- bezcerīgs pasākums.
Tik vien, kā mazliet paildzināt foruma eksistenci. Un tikai… :(
Te jāpiekrīt.
paplašiniet admin tiesības un sitācija tiks vismaz daudz maz kontrolēta, te dažs labs gan jau ir online 24/7
ir tak piekopts šodienas spams! Atzīstas kurš to izdaŗīja?
Nu, es ik pa laikam padzēšu. Arī šodien.
Bet es, diemžēl, neesmu ne foruma saimnieks, ne datorists, lai veiktu kkādus uzlabojumus.
Mārtiņ, vai Tu ar ++ vari iedot arī kādam citam lietotājam šādas pašas tiesības?
Laikam nē. Vismaz man nav pat nojausmas kā to varētu izdarīt.
Man viens+ pietrūkst. Gluži 24/7 nesēžu bet viesis esu regulārs šeit.
Mēģināju atrast jebkādu informāciju par šo Luna forumu un lietotāju tipiem, bet neko vērtīgu atrast neizdevās :( Vienīgais, ko atradu - ka reģistrējoties ir opcija likt atbildēt uz kādu jautājumu. Varētu, piemēram, prasīt, cik ir divi plus trīs un sagaidīt atbildi “pieci”, kas varētu atturēt automātiskos botus. Bet to noteikti var izdarīt tikai mega admini…
Martins_L iedos kadam savu paroli kurš zin ko darīt. Tas zinātājs tad pieškir pats sev ++ un tālāk operē no sava lietotāja.