Šosejas tubelles.

Iegādajos šosejas tubelles ratus. ir problema ar specialajam tub riepam .Latvijā nav. Zinu ka var ar kameram ar lietot. Bat vai kads ir mēģinajis parasto saciksu riepu ar šķidrumu tik?? Pieredze.

Kā nu kura riepa, mans šefs savam KTM fullītim bija izdomājis nomainīt riepas uzlikt citas kuras neskaitījās tubeless ready, ja atmiņa neviļ, bija jāliek vieglā gala Continental riepas un sāni bija tik plāni ka tas pūšamais cauri kordiem nāca laukā bet viena cita biezāka riepa uzlikās normāli.
Šeit jāskatās cik gludas ir tās riepas bortēšanas malas un cik precīzi uzliksies uz tubeless ratiem.

Tufo bortējamā bezkamerniece nederēs!?

Anderson—nejauc xc ar šoseju. Par xc es pats varu dazu labu pamacit!1

Vitamin- cena?

prasi eagle, vai ir uz vietas. Bet man tas ir vairāk kā jautājums bija… vai vispār der!? tikai pieņēmums
Skat lai nesanāk šitā

Bildē ir trubiņa,limejamā. ari ta ir jaunibā gadijies.

Man tagad aizmugurē ir Tufo bortējamā, bet varu nomontēt un iedot piemērīt.
Zinu, ka Kaspars ne visai laba attieksme pret to… lai pakomentē, šis jau specs mums te.

Cello piegadas tubelles, bet intrese par parastajam-vai var lietot ka tubelli+šķidrums. ??

Princips jau maz atšķiras. Kaspars lamā Tufo riepas par sliktu esot, bet var uzvarēt arī braucot ar šīm riepām. Ja spēka nav kājās, tad nelīdzēs arī viņa Vittoria.

Uz papīra, …

Izskatas ka neesat jautājumu sapratusi.

nu tev raksta, ja ir UST tubless rats, tad tam “jāakceptē” parastā riepa ar sīlu.

Liimeejamaas riepas ir vislabaakais variants, tad seko borteejamaas kamernieces, un tad kaa miinusu liideris seko tubeless…

Bet par teemu - jaa, var, bet tad ir jautaajums - priekshkam tik smagu variantu vispaar vajag??

Mekleju kur nopirkt limejamas riepas vecajam “Start shosse” sportiniekam - kauko no leetaa gala - ikdienas brauksanai Vai var kaukur atrast 6-8Ls?

Liec ar vieglu kameru un miers.

Ja ir trubiņu aploki,kāda kamera?

Nu tad parasto aploci :D Esmu stagnāts. Atzīstu tikai kameras.

nu tad kas tur ir vispaar kaukur var nopirkt lidz 10Ls limeejamaas? varbut mazlietotas?

uz beigām kurjera topiks jau kļūst diezgan uzjautrinošs :)