Šosejas treniņi Rīgā.

Meklēju kādu ne pārāk sportisku biedru viegliem šosejas treniņiem Rīgā, darba dienu vakaros. Vidēji tā uz 1.5h. Vajag vēl sagatavoties braucienam apkārt Latvijai, tāpēc tuvākās divas nedēļas labprāt atrastu kādu kompanjonu.

P.S. Varbūt kāds pat grib braukt līdzi apkārt LV?

kāds tev vidējais ātrums maratonā bija?

Nākamnedēļ ceru ratu dabūt gatavu. Tad brīvajās dienās varu pievienoties.

32,2 bet varu arī lēnāk un varu nedaudz ātrāk. man jau vairāk gribas to braukšanas prieku saķert un mazliet fizisko uzkačāt.

o, aatrums perfekts, varbuut ne katru vakaru , bet pa kaadam laikam es ar labprat pievienotos.bet tikai pa asvaltu :D un ne taadu kaa uz celja liidz ropazhiem :D man piem patiik marsuts centrs-mangalji - centrs.kkadi ap 40 km sanak

ok, ar kuru dienu sākam? šodien es gribu paņemt pauzīti, jāpasaudzē dibens un jāizdara viena darba lieta, bet no rītdienas varētu sākt

jaa, es ar sodien neveelos, labak ritvakar.

ha, gandrīz identisks vidējais :) pieskaitu sevi pie nesportistiem, tā kā pievienojos izbraucienam, ja sakritīs laiki. ziņo kad un kur!

iesaku centrs-pārdaugava-priedaine-lielupe-bulduri utt-valteri-kauguri-ķemeri! un tad atpakaļ! :)

ok, ar kuru dienu sākam? šodien es gribu paņemt pauzīti, jāpasaudzē dibens un jāizdara viena darba lieta, bet no rītdienas varētu sākt[/quote]

pfff tieshi shodien vjg izripināt uz kādu stundu lēnā garā,lai nogurums nav tikliels!

[quote=MZGD]

pfff tieshi shodien vjg izripināt uz kādu stundu lēnā garā,lai nogurums nav tikliels![/quote]

Ripināsi šodien, varētu vakarā kopā braukt?

[quote=Spirc][quote=MZGD]

pfff tieshi shodien vjg izripināt uz kādu stundu lēnā garā,lai nogurums nav tikliels![/quote]

Ripināsi šodien, varētu vakarā kopā braukt?[/quote]

laikamizbraukshu :)
bik dusmas jaaizkruķipar vakardienu :D :)

tik man drīz jāaizbrauc baikam rats jāsataisa. un pēc tam pēc dēļiem jābrauc :)