Šosejas scensības piegušajiem.

Es ar piedalītos. Šodien RVM varēja redzēt visu gadu un modeļu šosejniekus. Braucēju būs. Apnīk tak visu laiku močit MTB. Vajag arī klasiku.

MTB pastāv 3/4 lielie seriāli + daži vietējie

Šeit atkal ir jāpiemin slavenā kaimiņzeme, jo tur notiek šosejniekiem seriāls iekš www.aerobike.ee, ja ir kādam iespējas un spēki ko organizēt arī Latvijā uz priekšu! Būšu klāt kā likts.

[quote=eBiker][quote=cello][quote=eBiker]vajadzētu tādu Japiņu The Second, kuram būtu milzīgs entuziasms un gribasspēks kautko tādu popularizēt un organizēt!
Ehh, man jau patīkas tās šosejas gonkas, baigi gribētos kādu foršu seriālu pa Latvijas lielākajām pilsētām un to rajoniem, bet nu par ko tādu laikam tuvākajos gados varēs tikai sapņot, viss tas bardaks valstī visu ir smuki nosēdinājis uz pēcpuses …[/quote]
Pats nevēlies ķerties vērsim pie ragiem?[/quote]
ir bijusi tāda vēlēšanās, bet es diemžēl ar pliku entuziasmu ģimeni nepabarošu un man vairāk patīk lietas kurās čab nauda :)

daudzi jau brauc MTB, jo šosejas sacenes vienkārši NAV, ja būtu tad dievs vien zin kā tas būtu, bet es brauktu toč toč , tā kā vismaz viens cilvēks vienmēr piedalītos :D[/quote]
patīk kur nauda čab…saki vai no salmu kulšanas arī čab kaut kas???
man ierosinājums - visiem kas šeit grib braukt un piečkarēties, samesties kopīgā kompānijā un uzrīkot tikai 1sacensības Rīgas pievārtē un tad varēsiet izdarīt secinājumus no prakses nevis sapņot!!!
VISIEM šeit gribētējiem nopērkot LRF licenzi 5Ls ir iespēja piedalīties Keggi velo,bet kad jāpiedalās tad tikai Andersons,Kurjers,Rausis un vēl daži šā foruma apmeklētāji šo iespēju izmanto,tā kā mazāk derētu čīkstēt,bet mīt!

LRF atbalstītu šosejas sacensību rīkošanu???

Jā, kāpēc LRF amatpersonas nevarētu, ja ne šeit tad vismaz savā mājas lapā, publicēt sacensību sarīkošanas plānu. Pēc savas pieredzes. Ar ko sākt, ko pēc tam, visu pa punktiem. Tas būtu reāls atbalsts potenciālajiem jaunajiem sacensību rīkotājiem. Nevis ierosināt pamēģināt, tad “piečakarēties” un uz visu nospļauties.

Bija bikjerniekos Meridas apļi pa trasi.
Man patika.
Tā ir lietas kas neprasa satiksmes traucēšanu.
Un labu labo mārketingu var uztaisīt pieslēdzot klāt velo driftu un dragreisu un mazie bērni var kartinga trasē noņemties.

Varbūt vēl biznesa plānu sākt raxtīt. ;)
miers vis apkārt

tirgu nosaka pieprasījums

Sveiki šosejas mīļi!
Par šādiem seriāliem ir domājusi Tandēms brigāde, trīs posmi - Zemgale, Kurzeme, Vidzeme…
Zemgalē pamēģinājām pavasara meistarību individuālajā braucienā 10 km slēgtā posmā un grupiņu pa apļiem,liekas ka izdevās (derētu kāda atsauksme)…zināmi finansu līdzekļi jāiesaista kas būtu kā dalības maksa un pat balvu fonds,ja vēl dabonam kādu sponsoru un foto finišs LRF ir…tad pat pa grupām var izdalīt uzvarētājus.Katrā gadījumā šādi mači jārīko pa apļiem 6-8 km garumā ,tad arī līdzjutējiem ir interese.Pie mums 2 posmus varētu sarīkot.Domāju ka 5 šādam pasākumam nebūtu par daudz.

Un vēl paralēlās šķēršļu sacensības – http://vimeo.com/1016675 – to būtu interesanti redzēt.
Andrejsalas dragreisam jau arī bija diezgan daudz dalībnieku, vēl vairāki par to uzzināja tikai pēc pasākuma un teica, ka “nākamreiz noteikti”.

Nez, kalendārā nav kāda “Vispasaules velodiena”? :)

[quote=tandemists]Sveiki šosejas mīļi!
Par šādiem seriāliem ir domājusi Tandēms brigāde, trīs posmi - Zemgale, Kurzeme, Vidzeme…
Zemgalē pamēģinājām pavasara meistarību individuālajā braucienā 10 km slēgtā posmā un grupiņu pa apļiem,liekas ka izdevās (derētu kāda atsauksme)…zināmi finansu līdzekļi jāiesaista kas būtu kā dalības maksa un pat balvu fonds,ja vēl dabonam kādu sponsoru un foto finišs LRF ir…tad pat pa grupām var izdalīt uzvarētājus.Katrā gadījumā šādi mači jārīko pa apļiem 6-8 km garumā ,tad arī līdzjutējiem ir interese.Pie mums 2 posmus varētu sarīkot.Domāju ka 5 šādam pasākumam nebūtu par daudz.[/quote]
Manuprāt, pavasara meistarsacīkstes Dobelē izdevās teicami!
Iniciatīva par seriālu apsveicama.