šosejas kasete

Interesē vai vispār exsistē Šosejas kasete ar 8 zobratiem no 11-22 ???
Man ļooti vajag. Zinu,ka ir Ultegras ar 9zobratiem,bet man kaut ko zemākas kvalitaates uz 8zobratiem!

Skaties Shimano Sora kaseti, tā ir ar 8 zobratiem.

Nju jaa Sorai ir 8 zobrati,bet gan taa attieciiba ir 12-23 !
Nu tad man veel viens jautājums,vai tai kasetei mazaako zobratinju var aizstaat ar 11zobu zobrainju?

veciit- mission impossible.
man ir liidziigas prasiibas un esmu samierinaajies, ka mazaakais mazais ko var dabuut, ir 12.
var aizstaat, bet zuud labais solis + sleegshanaas.un ja priekshaa ir 44, tad jau nav tik traki.
ja gribi labu kvalitaati, pameklee kautkur neta veikalos veco dura ace 12-23. parasti piedaavaa tikai ar mazaako 13, bet ja paveicaas…

Nju jaa tas man arii bij ienaacis praataa,ka zudiis solis. Es jau ar pa netu izmekleejos un sapratu,ka atliek vien Ultegras kasete ar 11-23,bet tad jau atkal jaapaarliek shifters uz 9 aatrumiem! Nju buus ko pateereeties!

Bet ja rokas aug no īstās vietas tad soras kasetei nosvied nost to 23 un 12mitniekam klāt pievieno 11mitnieku, iespējams ka pe zobratiem jāpastrādā ar vīli un tev būs kasete ar 11-21:)

praksee shitais viss process ir baigais gemorojs. nevienam nenoveelu “pastraadaat” ar viili pie zobratiem, cieti maitas.
un 21 ir pamaz, vajag 23-25.
lai gan- daudzus taapat paarnjem shausmas skatoties uz manu kaseti (25)- nekur ar taadu nevarot uzbraukt.
a vot var visur uzbraukt, pat tad ja priekshaa mazais 26.
liidziiigi arii ar 11-21, gan jau ka labam mineejam taa nav probleema.

vēl jau ir tādas mantas kā 46,48 zobrati priekšā ja kājas negribās ātri kustināt…

starpcitu runajot par klanjiem - kas ieteicamaks ieksh xc - compact 94/58 mm BCD vai standart 110/74 mm BCD ?

Nekur nevarot uzbraukt… Viss atkariigs no taa, kur brauc… :)
KALNOS var sanaakt kaadu stundinju braukt un sleegties starp 22 prieksaa un 26-28-32 aizmuguree. To jau Einsteins pirms 90 gadiem pateica- viss ir realtiivs.

Es personīgi siguldniekā pa šoseju velku augšā ar 53 pret 19 pat neskatoties uz to ka pats sveru ~78 kg.

Nju jaa 53 pret 19 siguldniekaa…tas jau atziistams rezultaats.
Es gan vairaak domaaj,lai pa shoseju vareetu pamiit uz to maximaalo.
Nu jaa jaa ir man tas niķis pabraukt aiz autobusim…taapeec ar ir 48 11.

ir janvaaris, 11.13 no riita(?), atrodos veel pusaizmidzis kreeslaa pie kompja, nebraucu nekur, aatrums 0/kmh. peec tam eju uz virtuvi taisiit teeju (aatrums 2 km/h) un domaaju par to ka, ja reiz dir$t, tad vismaz ar meeru.

fubaram *** ordenis :D

COOL

Bet ar Scott contesa uz 110 arī aiz OSCar nepavilkt!

Laikam esi grādīgos lietojis līdz rītam??!!??

nene

Tad jau būsi pārstrādājies?

tas buus bijis kalns, kas mani novedis liidz shitaadam staavoklim ;)

Esi laikam sevi pārmocījis, starp citu es pirms Ziemassvētku nedēļā noķēru tādu pereboru ka Ziemassvētkus nesvinēju bet divas dienaktis pēc kārtas gulēju vien.