Sveiki!
Interesē, kādas jūs iesakat riepas priekš MTB ar ko varētu pa šoseju ļoti ātri braukt?!
Esmu lasījis ka schwalbe marathon esot ļoti ātras, vai ir vēl kāda alternatīva vai ātrāka riepa?
Varbūt kāds arī pārdod?
Interesē 2 gab ar izmēriem 26 collas.
Paldies!
ĻOTI ātri tu brauksi kad ĻOTI daudz trenēsies!
Jā, šodien forumā iet vaļā humora šovs! :D
Domāju ka jebkura riepa izturēs to ātrumu kādu tu uzmīsi… :>
Ja tu gaidi ka riepas vilks velo uz priekšu un nebūs jaminas… man tev ir slikti jaunumi… Lai tiktu uz priekšu, joprojām jāmin pedāļi :>
schwalbe marathon ir daudzas un dažādas. “ātrākās” no tām ir marathon supreme. gan jau kādi pilnīgie sliki ir vēl “ātrāki”, bet schwalbe marathon supreme galvenais pluss ir visas gudrās tehnoloģijas, ar ko tās pārbāztas un pateicoties kurām labi turas arī uz slapja ceļa, lēni dilst, ir noturīgas pret caursišanu/saduršanu utt.
tas tā, no lasītā. pats braucis ar marathon supreme neesmu.
Ņem Schwalbe Kojak un pilnīgi gludu ceļu. Kojak riepas ir bez tehnoloģijām, bet raujas vienkārši neticami, kā arī skaisti un minimālistiski izskatās.
emm, neņem schwalbe cenas dēļ… pa asfaltu nopērc gludā riepas un tik mauc ;)
man ir kkādas kendas, pa abām kādi 20ls bija
BONTRAGER ROAD WARRIOR ja gribi ietaupīt uz naudu. Ja nemaldos Ls 16 par abām. Izmēros 1.25 un 1.5
Warrior- kad izvēlēsies riepas ļoti lielam ātrumam, pievērs uzmanību ātruma indeksam:)
Paldies visiem par atbildēm, būs ko padomāt! :)
Esmu par Schwalbe Kojak Light, dabūju ar atlaidēm, kopā 26 Ls, virsū rakstīts, ka ar RACE GUARD sistēmu
Vēl variants- Ritchey Tom slick 1.4
Ir kam patīk, ir kam nē.
Manā skatījumā labs budžeta variants asfaltam (cenas sk. ZZK). Slapjā laikā ir pavisam mazliet, bet tomēr labāka saķere nekā pavisam gludajām riepām. Ja neesi baigi smags (80+kg), tad labi var braukt arī pa cietu granteni.
Pilsētai uzliku pilnīgus slikus Specialized Fatboy 1.25. Pieliekot to pašu spēku ātrums ir pieaudzis jūtami, var mierīgi turēt virs 30 kmh. Iet klusi, bet katastrofāli jūt katru sīkāko asfalta un reljefa maiņu. Protams jāizvairās no smiltīm, sīkiem akmentiņiem, utt… Pa lietu gan pagaidām nav nācies braukt. Kopumā patīkamas izjūtas, bauda braukt līdzenos gabalos, negribu vairs RR mocīt pa asfaltu :)
re kas vel ir ko var pamegināt, un nav nemaz tik dārgi :)
atrodams te: http://www.zzk.lv/lat/produkti/rezerves_dalas/?cat=261&page=2
Pats gan braucu ar Michelin comp riepam pa 10 ls gabalā, bet tās jau ir xc ( 26x1,95), sudzetie snevar, skaņa uz asvalta ir ka bititei, saķere vienmer laba, un muskuļiem ar neliek atslābt :)
Nav ari jābaidās, ka kadā bedritē iemaukšu, vai no kadiem akmentiniem. Tadēļ varbut verts nedaudz paškerdet spēkus un palikt pie apvidus braukšanai paredzetam riepām.
Sveiki.ka kam interese man ir jauni Bontrager road warrior.otdosu par 15ls
a sory .Bontrager road warrior telefons 26064933
kas saka ka schwalbi nevajag pirkt cenas del loti rugti maldas un neko nesaprot no labas riepas
luk taa
Beidziet, lūdzu, ākstīties ar tiem slikiem!
Plusu Race Kingam arī došu ^^ pašam tagad tāda un visos apstākļos ir lieliska riepa :)
[quote=kalnminis]Beidziet, lūdzu, ākstīties ar tiem slikiem!
http://www.mtb-action.com/wp-content/gallery/review-images/raceking1.jpg[/quote]
FAIL