Kur labi taisa slēpes Pārdaugavā?
Elkor uz Jūrmalas šos. , Gandrs .
Paldies, par Gandru biju piemirsusi
Arī uzvarniekā. Noslēpo un atstāj, nākamajā dienā jau slēpo ar sakoptām. Ērti!
MySport blakus A7 veikalam uz Ķekavas pusi
Vairāk meklēju labu meistaru, nevis vienkārši kur taisa.
tad vienkārši atbrauc uz otru daugavas krastu.
Ne vienmēr ir laiks sēdēt sastrēgumā :(
Tādēļ servisi pieskaņojas klientam, un var pieņemt slēpes arī vēlu vakarā, krietni ārpus darba laika. Vajag tikai zvanīt.
Ar velo, sastregumos tak mulķi tik sēž.
un kur mīt labie meistari?
es parasti pats smērēju, pie meistariem vedu tikai pirms kaut kādiem lielākiem (garākiem) slēpojumiem, piemēram, tartu 63 km.
vienīgais labais kantoris, ko zinu, ir ceļotājs.
un kur mīt labie meistari?
es parasti pats smērēju, pie meistariem vedu tikai pirms kaut kādiem lielākiem (garākiem) slēpojumiem, piemēram, tartu 63 km.
vienīgais labais kantoris, ko zinu, ir ceļotājs.[/quote]
Ceļotājs, My Sport čaļi domāju ar zin ko dara.
Gandrā nesaprata, pat kas ir LF un HF :/
P.s. Gribētu redzēt kā six6 ved slēpes ar velo un civilās drēbēs :D
Katram savs :) Smērēju pats un daru to citiem :)
[quote=Laurr]Gandrā nesaprata, pat kas ir LF un HF :/
P.s. Gribētu redzēt kā six6 ved slēpes ar velo un civilās drēbēs :D[/quote]
Gandrā skaidrs ka nezinās. Es slēpes vedu ar auto, ja vajag. Man velo nemaz nav. Es tik biju dzirdejis te no viena fanata, ka muļķi sēzot tik sastregumos.
Tikko pabeidzu smērēt klientiem slēpes. Ielas tukšas. Ja vajag, varu iesmērēt arī ar LF, HF un pulveri, tikai iepriekš tos jāpasūta, jo uz vietas tikai parastais hydrocarbon. Kur jūs tās problēmas Rīgā atrodat?
Problēma ir tur, ka slēpju smērētāji nav sertificēti, tāpēc viņu prasmes var būt ļoti plašās robežās.
Pirms gada man vienā prestižā sporta veikalā skaidri pateica, ka viņi neko nav dzirdējuši par netīras pamatnes tīrīšanu (base cleaning: kad iegludina mīkstu vasku, un ar metāla birsti rauj ārā vēl siltu, kopā ar pielipušiem netīrumiem).
Ņemot vērā, ka Gandrs ir Star slēpju un velo kopšanas līdzekļu izplatītājs, viņiem gan vajadzētu zināt, ko paši tirgo. Problēma ir tā, ka Gandrs(un ne tikai!) darbiniekus meklē kā lētāk, nevis kā labāk.
Es pats pirmo ziemu sagatavoju slēpes citiem. Šajā ziemā sagatavoti jau vismaz 100 pāri. Visu joprojām mācos, ko man iemācījuši pieredzes bagāti slēpotāji un neskaitāmas stundas youtube, etc.
Es labprāt iegūtu sertifikātu, ko pielikt pie sienas. Gribēju rudenī aizbraukt uz mysport semināru - nebija laika, jo aiz loga bija sniegs un visiem vajag sagatavot slēpes.
Kur tie klienti pēc tam slēpo, Jelgavā?
Tie, kas ņem arī nomā, slēpo ozolnieku meža trasē, tagad ir arī mazs aplis Mātera ielā pie sporta centra, nedēļas nogalē sniega dienas ietvaros pasta salā taisīsim trasi ar burānu.