Ko piesārņo “ēteri”! Tas taču nav Šķūņu kauss!
Ziniet kurjer un Anlen man nav trenera, jūs bijāt domājuši ka es pie Sniedzes trenējos??!?
ps es tikai būšu priecīgs ja man būs labs treneris:)
ĒRĢLI : 69 263 Jānis Andersons Foto Plus Latvello 3:05:49 +0:23:53 26,4 871
Gunča-kur dabūji rezultātus , vai ir kādā lapā(neticās). Oglasite vesj spisok!
Andersons jau meklē pagātni , tas ir iz ĒRGĻIEM .
Šķunenieku Rezultātu nav. Esot baigā putra. Mūsu grupiņu šosejā vispār nevarējuši nofiksēt( laikam pa ātru braucām ;) ,tā ka viss ir miglā tīts.tik vien zinu kā savus abus 10 km rezultātus + krosa rez.
Protams, ka nevarēja, jūs noteikti bijāt vairāk nekā trīs. Vajadzēja dzirdēt to izmisumu balsī, kad krosā finišēja Žebers, Kurjers un Maļuhins. “Atrāk nākat palīgā, viņi ir trīs” - un jau tad atstarpe bija vismaz 5m, bet Tu gribi lai tik daudz un tādā ātrumā, tur jau jāsasauc bija puse Lejasciema palīgā.
Laukos steiga nav tik liela un cilvji pie tādiem tempiem nav pieraduši. Atceros amizantu gadījumu no Piebalgas maratona aizpagājušogad, kad grupas finišs nokautēja tiesnešu brigādi J. Akmentiņa vadībā un pie bronzas medaļām (un balvām) tika vesela strīpa censoņi (~6 gab.). Protams, ka daļa no tiem nepelnīti, bet lai izietu no situācijas, kad nekas nav skaidrs, tikai pielietots vecais labais princips - labāk vairāknekā mazāk! Nu jautri!
Nu šeit nebija tas gadījums, es pie savas medaļas tiku pēc 2h skandāla, kad visi jau bija aizgājuši gulēt.
[quote=anlens]Andersons jau meklē pagātni , tas ir iz ĒRGĻIEM .
Šķunenieku Rezultātu nav. Esot baigā putra. Mūsu grupiņu šosejā vispār nevarējuši nofiksēt( laikam pa ātru braucām ;) ,tā ka viss ir miglā tīts.tik vien zinu kā savus abus 10 km rezultātus + krosa rez.[/quote]
Pričom te es Te jau anlen pats izcēli Ērgļu rezultātu, ps no manas puses tie bija Baltika saču rezultāti.
Tādos brīžos kad finišā nāk grupa var līdzēt fotoaparāts nobildē un pēctam uz nebēdu var pierakstīt tos numurus no bildēm:)
Laikraksta “sports” pēdējā atvērumā šodien, starp citu, neliels rakstiņš par plaši apspriesto Šķūnenieku kausu ar pāris bildēm un rezultātiem.
Nu malēnieši takš, tomēr cita mentaliāte(-:
Kur tad tie krutie treneri kuri taisījās trenēt mani ir pazuduši:)
ko tad Tevi tennēt , tāpat pirmais .
Mēs viņu varētu patrenēt kā pareizi pieņemt ogļhidrātus. Noorganizēt treniņnometni Smiltenē. Nez cik dienas izturētu pārītī ar Apsīti,Dubi! Tad arī saprastu kas ir lielais sports un viņa aizkulises.
Trakie puiku grib novest no ceļa ar tiem saviem ogļhidrātiem. Kas vēl notiks, ja neizturēs slodzi(-: ?
Anderson, iesaku pirms Tevi kāds grasās trenēt paprasi tam trenera sertifikātu, ja nav - kājas pār pleciem un galvenais neatskaties atpakaļ.
[quote=Labais]Trakie puiku grib novest no ceļa ar tiem saviem ogļhidrātiem. Kas vēl notiks, ja neizturēs slodzi(-: ?
Anderson, iesaku pirms Tevi kāds grasās trenēt paprasi tam trenera sertifikātu, ja nav - kājas pār pleciem un galvenais neatskaties atpakaļ.[/quote]
Tev žetons!
Anderson, man ar gribās žetoniņus. Aizsūtīšu kurjeru pakaļ.
Kurjer, Tev žetona vietā sabiedriskais fui par atklātu savaņģošanas mēģinājumu. Man jau patīk, viš ar žetonu gribot(-:
Jāprasa būs veloprokuroram kuru pantu Tev var piešūt. Varbūt viņš še ciemojās, lai tad pasaka CIK.