Šķūnenieku kauss . 2006. notiks Gulbenes rajona Lejasciema pagastā.
12. augustā:
DALĪBA BEZMAKSAS!!!
No 11:00 Lejasciema centrālajā laukumā dalībnieku pulcēšanās un reģistrācija 10 km sacensībām.
11:45 bērnu sacensības tiem, kuri ir par mazu, lai brauktu 10 km. Distance daži simti metru - līdz vietējai autoostai un atpakaļ. (Zināšanai 10kmdistancē startējošo jaunāko dalībnieku vecums ir 4 gadi!)
12:00 starts pirmajam individuālo sacensību dalībniekam. Katrs nākamais startē ar 30 sekunžu intervālu. Distance 10 km posmā Lejasciems . Sinole . Lejasciems.
Jaunu dalībnieku reģistrēšana turpinās.
15:30 pie Šķūneniekiem starts LSVS 43. sporta spēļu finālsacensību posmam kalnu velosipēdiem. Trase viens (sievietēm) vai divi (vīriešiem) apļi pa dažādas kvalitātes meža ceļiem. Apļa garums 13,5 km.
13. augustā:
9:00 uz ceļa Lejasciems - Alūksne (aiz Lejasciema robežas iepretim iebrauktuvei uz estrādi) starts LSVS 43. sporta spēļu finālsacensībām riteņbraukšanā 65 km distancē Lejasciems - Alūksne - Lejasciems.
12.00 pie Šķūneniekiem sacensības triatlonā:
peldēšana, brišana pa Gauju . apm. 250 m (upe akmeņaina un sekla ar dažām
dziļākām vietām, kur iespējams jāpeld)
riteņbraukšana . apm. 8 km (zemes ceļš 1km, šoseja 6km, atkal zemes ceļš 1km)
skriešana . kross apm. 2 km (pļavā izpļauta taka un lauku ceļš)
14:00 divos nelielos pļavā veidotos laukumos pie Šķūneniekiem FK Alberts futbola
turnīrs Šķūnenieku Futbols. http://lejasciems.shipis.lv
Gatis Kurzemnieks . 29248814 (no 01.08. arī 44 51331), lejasciems@inbox.lv
Aivars Galejs . 29227771, aivarinsh@balticom.lv
Dalibnieki dalās 2grupās MTB un parastie(ceļa,šosejas)velosipēdi.
Pasāciens ir tiešām labs, jo es pagājšgad tur piedalījos un 10km TT uzvarēju un visa tā organizācija bija labā līmenī vienīgais šoseja ir vienos ielāpos. Šogad noteikti piedalīšos.
Šis pasākums droši vien ir saskaņots ar Latvijas riteņbraukšanas kalendāru, bet man ar nožēlu jākonstatē, ka ar triatlona un skriešanas nē. Sestdien Kuldīgā notiks Latvijas skriešanas centrālais notikums - pusmaratons ar daudzu Latvijas labāko skrējēju piedalīšanos. Prokopčuki un Fedja arī!
gandriz wisus gadus esmu piedalijies,bet soreiz jatup darba…
oki,weiksmigi,zino par rezultatiem!!
sogad no aluksnes braucejiem skaits bus mazaks,jo daudzi kadri ir beigusi aktiwas gaitas un kerusies pie tusesanas atrak neka parasti…
:s
bet Andris Vosekelans,domaju,bez wariantiem panems sawu grupu,wel labs ir Parings,bet tas jau a sacis sačko…
:D
un par rekordu varesi domat,ja bus normals vejš…
[quote=gonshix]pag pag…kko bik nesapratu…
kaa tur ir?tipa atseviski baiki un soseja verteees?
un kaada programma baikiem?10 km arii ir?un naakamajaaa dienaa,kas?[/quote]
nolikumu lasīt māki??izskatās ka nemāki ka tik daudz jautājumi…:)
ja ir kaads kas riit brauc uz šito gonku no Riigas vai caur Riigu un kam ir 1
BRĪVA VIETA mašīnā, tad lūgums laicīgi (šodien) padot zinju man.Par pārējo vienosimies.
mans tel. 26895090.
Paldies!:)
Bet es nevaru uzvarēt tādus, kuri visu savu apzinīgo mūžu ir strādājuši tikai uz skriešanu, par jebkādām velolietām un triatlonu tikai raucot degunu, un pašlaik nav tālu no ideāla vecuma un augstas formas. Toties es varu sacensties ar saviem draugiem - un domājams, ka mēs vecumā 30+ vēl izskriesim II vai vismaz III sporta normatīvu.
Varētu pacīnīties ar Moniqe!:)
V.Korņilovs bija 3v LV čempionātā aiz R.Belohvosčika un O.Meļeha.Es domāju ka Tu ar tādu pašu kosmosu diez vai tik ātri nobrauktu jo ne jau ritenis Tevi uz priekšu nes…
Vitālijs ir liels draugs Romānam Melderim, viņi Latvijā kopā ar šosejniekiem trenējas. Tie ir labi puiši, jo savos treniņos atļauj piedalīties arī klasi zemākiem braucējiem, ļaujot tiem strauji progresēt (triatlonists Slaviks Žunda u.c.). Ģeogrāfisku apsvērumu dēļ (visa Rīga pa vidu!) es tai pulciņā neesmu, taču savā pusē paklusām rosos. Ir doma sezonas beigās kādā razģelkā nostartēt (ko neesmu darījis jau 10+ gadus).
Velo razģelkas sakarā, ja kādu interesē SPORTA KLAŠU NORMATĪVI, tad krievu var atrast šeit: http://amarx.narod.ru/neva/road.htm . Šai sakarā gribas uzdot jautājumu kādam lielam zinātājam (laikam vislabāk cello): vai tad ātrums nav ļoti atkarīgs ne tikai no vēja, bet arī no asfalta seguma? Tagad ceļa posmā pēc Rendas gandrīz līdz Kuldīgai ir uzklāts svaigs - tas ir ļoti ātrs! Pamēģiniet noturēt tādu pašu vidējo pa supergrumbuli Talsi - Vandzene - Upesgrīva…