Varbūt kāds vēlas pievienoties pabraukāt šādu maršrutu:
veloceliņš (tas kas uz Jūrmalu) → Ventspils šoseja (pāris km) → grants uz Piņķiem → Beberbeķu ezers → Skulte → Mārupe → (mājas)
šovakar ap 18:00
vai citu vakaru.
tas man tāds ikdienas līkums uz mājām no darba
skaistā laikā skaistā kompānijā patīkamāk pabraukāt. ja nu kāds vēlas pievienoties, var dot ziņu te vai uz mob. 26335700
aizmirsi pierakstīt:
intīmpakalpojumus nepiedāvāt…
nu, ja kāds vēlas pievienoties, tad starts varētu būt 18:00 no Imantas ZZK.
doma ir braukt tā ap 25km/h pa asfalta un grants gabaliem, un pa mežu kā nu sanāks
neviens gan shovakar nepievienojas, bet taapat bija skaisti - pilnas acis ar smiltiim :)
naakamreiz taadaa prognozeejamaa laikaa vareetu braukt ceturtdien. tad atkal padoshu zinju, cikos pie ZZK, ja nu kaads sadomaa pievienoties.
varbūt šovakar kāds grib pabraukāt to pašu maršrutu?
starts 18:30 pie ZZK
es varētu pievienoties, bet tikai stundu vēlāk - t.i., plkst.19:30. agrāk es netieku. nu, ja ļoti iespringt, tad uz 19:00 varētu izrauties arī.
var arī 19:30, būs iemesls vairāk pastrādāt :)
ok, tad 19:30
ooooo vakardien bija super izbrauciens. Jūrmala, Slokas ezers un kartupeļu pankūkas - un beidzamais mega iesprindziens pirms Zolitūdes līdz mājām - wawa wiwa, ko lai saka! :)
[quote=dc]var arī 19:30, būs iemesls vairāk pastrādāt :)
ok, tad 19:30[/quote]
ok, būšu 19:30 pie ZZK
Es ar labprāt pievienotos izbraucienam, arī tēmēšu uz 19.30 pie Imantas ZZK,
dc un egils13, jums ir kādas sevišķas atpazīstamības zīmes?
[quote=KarlisB]Es ar labprāt vievienotos izbraucienam, arī tēmēšu uz 19.30 pie Imantas ZZK,
dc un egils13, jums ir kādas sevišķas atpazīstamības zīmes?[/quote]
pelēks velo un sarkana ķivere
Ok, būšu 19.30 pie ZZK imantā,
Viss melnā
Labpraat arii es pievienossos Jums!
Paldies Dacei (dc), par vakardienas kolosālo izbraucienu, maršruts tiešām skaists, itsevišķi pie Beberbeķu ezera … :)
jā, izbrauciens bija labs. un tie pauguri pie Beberbeķu ezera prasās pēc ciešākas izpētes :) tur ir ļoti liels potenciāls. ir doma nākamajās brīvdienās tur pavizināties un pameklēt kādu labu apli.
un nākamnedēļ kādu vakaru varētu vēl pievienoties.
jaa, bij labs brauciens. man bij iemesls pabraukt aatraak kaa parasti vienatnee :)
tam marshrutam ir dazhaadi improvizaacijas varianti. tur ir visaadi celinji. arii tai gabalaa no Beberbekjiem uz Skulti liekas ir vairaakas paugurainas takas, kas nav izpeetiitas. Beberbekju kalninjos jaauzmanaas no dazhaam bedreem, kas atrodas uz takaam.
aa, un protams, liidz Beberbekju kalninjiem var nokluut arii taisnaak. vakar braucaam ar liikumu.
varbuut shovakar kaads tai pat virzienaa veelas pabraukaat.
vareetu 19:00
laikam jāatceļ šodien. mb septiņos vairs nelīs, bet tomēr ne visai labvēlīgi tie apstākļi šodien.
varbūt ceturtdien būs labāk.