SBS veikals piedāvā velosipēdu apkopes un remontu par draudzīgām cenām. Katru klientu apkalpojam individuāli, konstatējot problēmu un atrodot risinājumu.
Atrodamies: Krišjāņa Barona iela 142
Darba laiks:
P. - P. 10.00 - 20.00
S. 10.00 - 18. 00
Sv. 11.00 - 16. 00
Klau, man te taads neliels jautaajums draudziigo cenu profesionaaljiem - peec cik km apmeeram meedz iztiepties kjeede, ka taa buutu jaamaina un komplektaa buutu jaamaina arii kasete?
cik man zināms, SEB Tukuma posmā ķēde turēja ~500km, saudzīgi lietojot ~1500km, vidēji jāmaina ik pēc 1000km
Jebkurā veloservisā tev nomērīs ķēdes izstiepumu
Man ir kasete hg30 un ķēde hg53, 9. ātrumi. Esmu nobraucis apmēram 3170km, braucis esmu pa asfaltu, granti, mežu, nedaudz pa ziemu, un šogad trīs sačos ! Servisā parādīju kad bija ap 2600km nobraukts, nomērija un teica ka vēl varot braukt, pat kasete neizskatās bojāta ! Un man nekas nerauj pāri un vis slēdzas normāli ! Ķēde jau man ir nopirkta, vēl tikai vajag kaseti, bet pāriešu uz Sram augsto galu !
Man ir kasete hg30 un ķēde hg53, 9. ātrumi. Esmu nobraucis apmēram 3170km, braucis esmu pa asfaltu, granti, mežu, nedaudz pa ziemu, un šogad trīs sačos ! Servisā parādīju kad bija ap 2600km nobraukts, nomērija un teica ka vēl varot braukt, pat kasete neizskatās bojāta ! Un man nekas nerauj pāri un vis slēdzas normāli ! Ķēde jau man ir nopirkta, vēl tikai vajag kaseti, bet pāriešu uz Sram augsto galu ![/quote]
Varu piedavat pilnigi jaunu shimano hg30-9sp kaseti
Man ir kasete hg30 un ķēde hg53, 9. ātrumi. Esmu nobraucis apmēram 3170km, braucis esmu pa asfaltu, granti, mežu, nedaudz pa ziemu, un šogad trīs sačos ! Servisā parādīju kad bija ap 2600km nobraukts, nomērija un teica ka vēl varot braukt, pat kasete neizskatās bojāta ! Un man nekas nerauj pāri un vis slēdzas normāli ! Ķēde jau man ir nopirkta, vēl tikai vajag kaseti, bet pāriešu uz Sram augsto galu ![/quote]
Varu piedavat pilnigi jaunu shimano hg30-9sp kaseti[/quote]
Paldies nevajag ! Kā jau teicu tad pāriešu uz Sram ;)
p.s. Sram ir laba paarsleedzeeju sisteema - mazaak juutiiga uz netiirumiem un citiem trauceejumiem deelj 1:1 paarsleegshanaas attieciibas.
Miinuss gan buus tas, ka Sram paarsleedzeeji (aizmugureejie) faktiski nav remonteejami, atshkjiriibaa no Shimano.
Sram kasetes ir vieglas, saliidzinot ar citiem brendiem tai pashaa cenu kategorijaa. Bet tai pat laikaa daudz miikstaakas - aatraak nodilst.
No Sram kjeedeem izmantojamas ir tikai pasha augstaakaa gala izstraadaajumi. Kjeezju zinjaa labaak tad paariet uz KMC - vismazaakaa iespeeja taas paarraut un sleedzas daudz labaak nekaa Shimano un Sram, un arii resurs ir ljoti labs.
[quote=A Vanags]Un kaads ir iemesls paariet uz Sram?
p.s. Sram ir laba paarsleedzeeju sisteema - mazaak juutiiga uz netiirumiem un citiem trauceejumiem deelj 1:1 paarsleegshanaas attieciibas.
Miinuss gan buus tas, ka Sram paarsleedzeeji (aizmugureejie) faktiski nav remonteejami, atshkjiriibaa no Shimano.
Sram kasetes ir vieglas, saliidzinot ar citiem brendiem tai pashaa cenu kategorijaa. Bet tai pat laikaa daudz miikstaakas - aatraak nodilst.
No Sram kjeedeem izmantojamas ir tikai pasha augstaakaa gala izstraadaajumi. Kjeezju zinjaa labaak tad paariet uz KMC - vismazaakaa iespeeja taas paarraut un sleedzas daudz labaak nekaa Shimano un Sram, un arii resurs ir ljoti labs.[/quote]
Iemesls ir tāpēc ka domāju ka labāka !
Es biju domājis likt tikai kaseti un ķēdi no Sram, varbūt vēl klaņus ar priekšējiem zobiem ! Bet paldies par ieteikumu !
[quote=Kalvis99]vidēji jāmaina ik pēc 1000km
Jebkurā veloservisā tev nomērīs ķēdes izstiepumu[/quote]
Tad sanāk, ka lielai daļai ķēde ir jāmaina katru mēnesi/pusotrmēnesi? Bik padārgi gan. Jo sevišķi, ja brauc ar 10sp ķēdēm.
[quote=ska][quote=Kalvis99]vidēji jāmaina ik pēc 1000km
Tad sanāk, ka lielai daļai ķēde ir jāmaina katru mēnesi/pusotrmēnesi? Bik padārgi gan. Jo sevišķi, ja brauc ar 10sp ķēdēm.[/quote]
[quote=ginca23][quote=ska][quote=Kalvis99]vidēji jāmaina ik pēc 1000km
Tad sanāk, ka lielai daļai ķēde ir jāmaina katru mēnesi/pusotrmēnesi? Bik padārgi gan. Jo sevišķi, ja brauc ar 10sp ķēdēm.[/quote]
10 sp ķēdes var dabūt pagaidām lētāk nekā 9sp[/quote]
Jautājums tikai kur un kādu? ne ar smaidu gaidu to brīdi kad vajadzēs mainīt…
Pēc rakstītā izklausās ka tu nevis brauc ar riteni bet pārvietojies vai pat viņu stum
[quote=A Vanags]Ja HG-53 mazgaa peec katra izbrauciena, tad var novilkt 2k km… tieshaam gribu zinaat kaa ir jaabrauc lai noripinaatu tik daudz ar neizstieptu kjeedi…
p.s. piedaavaaju bezmaksas zobratu sliipeeshanu ja tas tieshaam ir brauceejam izdevies.[/quote]
Neesmu no Rīgas, tā būtu piebraucis un parādījis !
Pēc rakstītā izklausās ka tu nevis brauc ar riteni bet pārvietojies vai pat viņu stum[/quote]