Shimano NEXAVE C901 bremzes

Hello,

Vai Shimano NEXAVE C901 disku bremzes vispar ir veel noperkamas? Vajag priekseejo, bet ar labas puses hebeli (motociklista ieradums:)).

Ja esmu pareizi sapratis, shitas ir domaatas ielas komforta velukiem… Bet it kaa vinjas skaitijas lidz 2006 gadam, kas naaca vinju vietaa, taa arii neesmu sapratis.

Ja ir pieredze, komentari laipni gaidiiti.

varu padalīties ar to mazo drusciņu, ko zinu - varbūt noder:
pirmkārt, tagadējā alfine grupā ir hidrauliskās bremzes ar 4-pirkstu hēbeļiem

otrkārt, atceros winsportā manījis šo to no shimano bremzēm pa daļām - atsevišķi hēbeļi, atsevišķi suporti. alfine nē, bet “vecās” lx (2005 - 2008) grupas hēbeļi kādreiz bija točna.
pieļauju, ka shimano hidraulikas savietojamībā nav man nezināmu zemūdens akmeņu, tātad tevis kāroto 4-pirkstu hēbeli (ko, iespējams, latvijā nevienā veikalā neatradīsi) varēsi salikt ar jebkuru shimano hidraulikas suportu (ko atradīsi gan).

Arzemees nopirkt jau nav problema, vieniigi tur sho komplektu pardod jau saliktu, bus jamegina pierunaat man vajadziigajaa komplektacijaa paardot…

Principaa man ir vienalga kada razhotaja viss tas ir, lai cik smiekliigi neliktos, diezgan buutiskas ir kraasa un dalju formas arii- vajadziigajam projektam arii svakaakaas no hidrauliskajaam varetu buut pietiekamas lidz aciim. Bet butiski lai viss vizuali arii pas kopaa. :) Un principiali- hidraulika.

[quote=blieztunmaukt]varu padalīties ar to mazo drusciņu, ko zinu - varbūt noder:
pirmkārt, tagadējā alfine grupā ir hidrauliskās bremzes ar 4-pirkstu hēbeļiem
http://www.bicyclestore.com.au/images/T/22363-01.jpeg
otrkārt, atceros winsportā manījis šo to no shimano bremzēm pa daļām - atsevišķi hēbeļi, atsevišķi suporti. alfine nē, bet “vecās” lx (2005 - 2008) grupas hēbeļi kādreiz bija točna.
pieļauju, ka shimano hidraulikas savietojamībā nav man nezināmu zemūdens akmeņu, tātad tevis kāroto 4-pirkstu hēbeli (ko, iespējams, latvijā nevienā veikalā neatradīsi) varēsi salikt ar jebkuru shimano hidraulikas suportu (ko atradīsi gan).[/quote]

Problemas atrisinaajas vienkarshi gaidot un regulari pachekojot ebay… Par mazaak kaa puscenu atdeva old stock… bet par cik no pardeveja nevareja saprast kuras puses hebelis ir uz aizmuguri un kursh uz priekshu, naacas panemt abas, gan jau noderees… Izradijaas, ka prieksha jau bija uz labo hebeli… Nostradaatas jau pa smuko, negaidiju, ka mashiiniitei ir divi cilindri- abas diska pusees.

priekša uz labo => pārdevējs no uk ?

Jaa. Shiem, laikam, viss otraadi. :D