Risinājums gultņu tēmai varētu būt BB30 standarts.
Kautkas liidziigs BB30 ir BMXiem http://www.mtb-bitz.co.uk/index.php?main_page=product_info&products_id=767
Bljodas iepreseejas taa pat kaa stuures gultnjiem, nevis skruuveejas, bljodaas pamatiigi sleegtie gultnji, BB30 protams vairaak domaa par svaru.
Es HT II gultnus demonteeju - skruuvspiile, veca kamera un tuk tuk, monteeju - skruuvspiile, veca kamera un +1 gultnis
HTII standarts arī bija uzlabots risinājums kādam citam risinājumam. Ar to es gribēju teikt, ka nekas nav perfekts.
Ja rāmis nav nofrēzēts taisns var arī pec 1000 nobeigties.
pirms uzlikšanas savam rāmim nekur neko nefrēzēju… a vaidzēja…?
Gangdrīz visi rāmji ir nedaudz šķībi:(
Mana pieredze. Kad pats komplektēju sev velosipēdu. Pie salikšanas meistars laikam piemirsa nofrēzēt rāmi. Rezultātā pēc 1 sezonas viss jau bija kārtīgi izļurkājies. Vajadzēja nofrēzēt rāmi un pa kādiem 40 ls nomainīt monobloku!
Pēc ~2k Arkādijs informēja, ka gultņus nāksies pēc neilga laika mainīt, pēc vēl ~2.5k nokāvu pilnībā. Rāmis ir nofrēzēts.
Man jau 4 gadu iet XT monobloks nekas nav mainīts,km neesmu skaitījis bet nu slodzes bijušas dažādas Transalpi,SEBi,Baloži,Treki,Elioni,Tartu maratoni ,Polijas BCH un citi.Tāpat ieteicams ik pa laikam atjaunot smērvielu.
Izklausās kā ar krievu tehniku. Kaut kas jāfrēzē, nobirst pēc nenoteikti un stipri atšķirīga laika, tehnoloģijai tāpat gļuki un nepilnības…
Kaut kā vecais monobloks par 8Ls man nogāja 12gadus, un tad parādījās minimāla luftīte… Redzēs ko jaunais brīnums darīsies, man cik noprotu arī kaut kāds shimano HT tipa. Lasi un brīnies, un to vēl mēs saucas par tehnikas attīstību…
paga paga kas tā par rāmja frēzēšanu, man apsolūta tumsa par šo jēdzienu, tāda ir jāveic, jeb tikai ieteicama?
KKTK tev noplauka
khm
nu redz…kad metina rāmjus tad monoblokam paredzētā vieta ir truba ar iegrieztu vītni,kuru iemetina rāmī,bet diemžēl nevienmēr tām trubām gali ir nogriezti 90 grādu leņķī…tapē jauniem rāmjiem labā puse ,bet HT gadijumā abas malas ar speciālu frēzi ir jaiztaisno,lai monoblox piespiestos vienādi pie rāmja tad viss ok…
Darbojoties ar veselo saprātu pat nedaudz šķībi nogrieztam rāmim pat bez frēzes varētu panākt, lai monobloks piespiežas precīzi. Galu galā, tur ir plastmasas gredzeni starpā, to var izmantot savā labā.
ar visiem plastmasas gredzeniem vienā vietā spiediens būs lielāx…tas gultnim par labu nenāx,bet protams bonuss tas ir
Vai gribi teikt, ka spiediens būs tik ļoti lielāks, un ka man izdosies pievilkt tik stipri, lai visa sistēma vītnē padotos un nostātos šķībi? Nez vai. Kā jebkurai skrūvei, ja sākumā vītne uzķerta pareizi, tad ieskrūvējot pat tikai nedaudz dziļāk to noliekt uz sāniem vairs nav iespējams.
Piekrītu Eduardam, caur 13mm platu vītni, šķībums nodots uz buksi un gultni diezvai tiks,ja nu vienīgi skrūvēsies vaļā, ja ieskrūvē bez skrūvju līmes.
Ja jau tās mašīnas šķībi griež trubas, tad vēl vairāk pieļauju, ka vītnes labo pret kreiso iegriež vēl šķībāk,tad gan spiediens uz buksi un gultni būs vairāk vienā punktā no katras puses.
aha, kā tad, katru reizi mainot :)
raksti tik vēl!
kad pabeigsi ievilkt nākošo dūmu, uzraksti vēl kādu atklāsmi.