Shadu kaseti 11-24

vai ir iespeja 8.speedam mtb sakombet sitadu kaseti 11-12-13-14-15-17-21-24 ? tas butu ta kaa no divam saliek vienu jebshu bus problema ar parslegshanos ?

a kāpēc bez 19-tā??? baigā šķirba starp 17 un 21. Tad jau varbūt tev der 11-12-13-14-16-18-21-24. Man tāda ir Sunrace. It kā jau lētucis, bet pa šoseju esmu ar tādu nobraucis jau pāri 6500km un izskatās ka vēl ies labu laiku.
nesen paķimerējos ar Shimano 12-23 un Sunrace 11-24. Liekot pa vidu Sunrace zobratus un pat neizvīlējot atslēgu slēdzās bez problēmām. Liekot Sunrace kasetē Shimano zobratus gan tik gludi negāja, bet visumā normāli. Ja izvīlē atslegu, tad 90% gadījumos var piemeklet pareizo zobtrata stāvokli gandrīz jebkuram zobratam

varetu buut ari shadi 11-13-14-15-17-19-21-24 a 11.tape ka lai varetu no kalninja lejinjaa , nez cik sitada kombinacija izmaksaatu pie meistara , vai arii mani pasutiitu uz turieni —> ?

Es gan tev neieteiktu to lēcienu starp 13 un 11… tā ir milzīga pārnesumu starpība… tad jau labāk to lēcienu kautkur augstāk kur viņu nejūt tik ļoti…

nu tad shaadi : 11-12-13-14-15-17-21-24 un 15 -17 nevis 16-18

Ņemiet vērā to, ja jūs vīlējiet ārā atslēgas, lai pareizi sabīdītu uz pusi plānāko zobu “vilni”, tad tās 3 šķērstapas vairs cauri neiet… ja vien netiek zobratos tām urbti jauni caurumi (!) Un bez šķērstapām jūs ļoti riskējiet izārdīt mīksta alumīnija barabāna rievas. Daži šeit to zin…

visticamāk ka 8 niece nebūs uz alumīnija barabana:)

un kapec nevar zobratos saurbt caurumus lai shkjerstapas cauri iet … visticamāk ka 8 niece nebūs uz alumīnija barabana:) - ir gan uz aluminija barabana

VAJAG tik nepaslinkot. cik tad tur tā darba 3 caurumus izurbt.

Kāpēc nedrīkstētu likt?

trops, taapeec ka zobrats iegrieziisies barabanaa, un tas nebuus diez ko forshi.

Es pats braucu tagad ar 11-12-13-15-17-21
Pietiek atliektiem galiem, svars minimaals, un shosejas paarsleedzeejs ar iiso kaaju.
Rezultaataa daudz lieka svara nost no velo.

Jautājums jau bija , kāpēc 8 nieci nevar likt uz aluminija barabana?