Sveika tauta,
Uzdošu vienu provokatīvu jautajumu:
Velos pirms sezonas biški sakopt/sagatavot velo, šo to moš ieeļot, kauko no dilstošajām daļām samainīt, kauko moš saremontēt…iesakiet servisu, kurā ir laba attieksme pret klientu, kur meisters prot ne tikai mainīt daļas, bet kauko arī salabot, servisu pēc kura apmeklējuma tu jūties veicis abpusēji izdevīgu daŗījumu, nevis rodas sajūta ka esi apjāts, servisu kurā tev izstāsta kas un kāpēc ir jāmaina, servisu kurā tišām ir labākā cenas/kvalitātes attiecība??? …laikam sanaca pietiekoši provokatīvi, lai katra servisa pārstāvis uzreiz nebļautu…Nāc pie mums, bet vispirms atbildētu sev uz jautajumu…Vai es atbilstu laba servisa kritērijiem. :). Es protams saprotu ka tagad ir pavasaris un visur mega rindas, taču joprojām gribu justies kā īpasš klients nevis kā viens garajā rindā, kuru apkalpo pēc konveijera principa.
[quote=elkasparito]Ko Tu ar to vēlējies pateikt? :)[quote=ImantsR]nopērc kuponu un jūties drošs ka … ;)
a velosipēdu man remontē Šmerlī[/quote][/quote]
par vienu ir dzirdetas ari ne visai labas atsauksmes :)[/quote]
Šāds ieraksts nav korekts. Tas būtu tikpat kā paziņot, ka šeit komentārus ierakstījuši trīs gudri un divi stulbi cilvēki. Kārtis galdā, lai var izvērtēt!
Uzskatu, ka vērts investēt laiku un daudz maz elemetāras lietas jāapgūst, jāiegādajās instrumenti un jādara pašam…
Diemžēl, ar tām gandrīz vispārīgajām apkopēm gadās, ka tas ko tu gribi netiek uztverts līdz ar to arī netiek izdarīts un tad tā apis***a sajūta tikai rezultātā.
“Saved kārtībā” nevienmēr nozīmē iesmērēt monobloku un stūres gultņus, taču tikai trosīšu iesmērēšanu un ātrumu regulēšanu utt. (iespējams visu vēlamo sarakasti uz lapiņas un dod līdzi pie pieņemšans akta).
Ja pilna apkope, tad arī noskaidro, ko tas nozīmē.
Tas taču atkarīgs no milzumdaudz faktoriem - roku taisnuma, naudas daudzuma, slinkuma pakāpes, cik daudz brauc, cik rūp velo tehniskā kārtība un daudz kas cits.
Var sataisīt pollu, visi nobalsos un tad nu mums būs vidējais skaitlis.
Lūdzu jau iepriekš. Especially for Mr. Vasilis. Nothing personally
Ir daudz lietas, ko taisu pats, bet ja pietrūkst zināšanu vai nepieciešama virpotāja/ metinātāja iejaukšanās- tad Gandrā pie Jura (par cik esmu Pārdaugavā). Nesen atklāju Vitāliju Veloatlaidēs.
Abiem ir pareizā attieksme. Jurim lielāka pieredze.
Lieta darīta…atsūīja čalis PM, un par viņa šādu attieksmi/uzdrošināšanos reklāmēt sevi, tur arī aizvedu…attieksme patika, visu ko vajadzeja sadarīja, pac stāveju klat, jo man interesē process no sērijas “kas lācītim vēderā”. kad sanaķs uzkāpt uz velo, varešu komentēt talāk.
[quote=elkasparito]es jautāju par kuponiem!
Jo pašlaik ar kuponiem piedāvā remontēties 3 servisi - veloatlaides, simplebikestore un vellapēda. Tātad pēc tava info šie servisi ir garām?!
sorry, vasi par spamu! ;)[/quote]
visi servisi droši ka ir labi. runa ir par to vai būs operatīvi, kuponā rakstīts apkope sešu dienu laikā , nu man piemēram tas neder :)
kuponi rada rindas un paviršāku attieksmi, jo ir steiga.
Veloatlaidēs man 3 dienās apsolījās pārspieķot ratu, bet cenas rudens atlaižu laikā tur tiešām saldas, tāpat kā elkorā un gandrā :)
ka veloservisus esmu izmantojis tikai Veloprofu (tur gan čaļiem labāk patīk mainīt nekā regulēt un taisīt) un kops pārvāksanas uz maskačku viņi vairs nav man pa ceļam.
Winsportā esmu iegriezies apstākļu spiests, jo viņi strādā sestdienās, nekadu pretenziju pret meistaru.
nu un jā šmerlī man dara visu jau gadiem … regulē, taisa, maina un es tik laužu un pieprasu lai viss ir tūlīt gatavs :)
redz kā par visiem tikai labu saku, nekādas antireklāmas :)
Cik, vidējs velosipēdist, reizes gadā apmeklē servisus?
atkariba kur,cik intensivi braukajies… sacensibas,disciplina,nuuu piemeram ja parasti no punkta uz punktu b parvietojies tad pietek 1-2 reizes gadaa,nav jau tik svarigi lai piemeram atrumi butu ideali sareguleti untt… jo sporto tad velo apkope/reguleshana ir loti svariga lieta
Nevienu vārdu nedzirdu par X-sports veloservisu. Šajā veikalā iegādājos MTB velosipēdu. Drīz jādzen uz apkopi. Vai džeki strādā kvalitatīvi un var uzticēt savu kaujas zirgu?