jautājums par SEB krimuldas posmu. izpētīju pagājušā gada karti un 2006. gada karti, trases izskatās vienādas. braukšu pirmo gadu, tapēc rodas jautājums- starts ir augšup pa kalnu gar Turaidas pili un finišs augšup pa serpentīnu?
pieredze, ieteikumi? cik % pirmajā kalnos tiek augšā stumjoties?
Man liekas, ka pirmajā kalnā lielākā daļa uzbrauc. finiša serpentīns pagājušgad tika pamatīgi “sabojāts” ar smuka bruģa uzlikšanu (tā protams forši, bet vecais akmeņainais un izskalotais serpentīns bija daudz vairāk piemērots MTB maratona finišam).
un es īpaši neaizrautos ar kartes pētīšanu, jo nav jau zvanīts, ka šogad trase paliks vecā. katrā ziņā Japiņa kungs ir publiski visiem solījis garo trasi taisīt vienā aplī un tautas trasi nedaudz saīsināt.
ar nepacietību gaidu JAUNAS trases kartes/shēmas publiskošanu :)
manaa uztveree pirmais kalns ir taads viegli pievarams visiem. trases beigaas serpentinu uzmaukt ir biku gruutaak jo speeki ir galaa, bet ja ir labs gribasspeeks tad iet aukshaa taapat kaa pirmajaa kalnaa :)
Beidzot saņēmu jauno velokompīti, piemontēju un aizdevos testa izbraucienā cauri Kaķīškalnam un Krimuldai.
Redzēju vairākus atsevišķus riteņbraucējus pilnā ekipējumā. Tas ir daudz vairāk kā parasti. Laikam brīvie treniņbraucieni jau sākušies. :)
Pie reizes kārtējo reizi sakasījos ar stulbu autovadītāju, kuram liekas, ka atrasties aiz zīmes “braukt aizliegts” un turpināt braukt pa gājēju celiņu liekas “viss normāli, ko tu piekasies?” :/
GNP, FTW!
[quote=x-f]Beidzot saņēmu jauno velokompīti, piemontēju un aizdevos testa izbraucienā cauri Kaķīškalnam un Krimuldai.
Redzēju vairākus atsevišķus riteņbraucējus pilnā ekipējumā. Tas ir daudz vairāk kā parasti. Laikam brīvie treniņbraucieni jau sākušies. :)
Pie reizes kārtējo reizi sakasījos ar stulbu autovadītāju, kuram liekas, ka atrasties aiz zīmes “braukt aizliegts” un turpināt braukt pa gājēju celiņu liekas “viss normāli, ko tu piekasies?” :/
GNP, FTW![/quote]
Ko nozīmē pilns ekipējums?
[quote=x-f]Beidzot saņēmu jauno velokompīti, piemontēju un aizdevos testa izbraucienā cauri Kaķīškalnam un Krimuldai.
GNP, FTW![/quote]
piedod par kasīšanos, bet kāds tam visam sakars ar topika tēmu??? “brīvie treniņbraucieni” neskaitās.
cik atceros, tad trase lielāko daļu braucama divās rindās, izņemot kādus 3km pirms finiša, kas iet caur mežu. pagājšgad bija tā, ka panācu vienu braucēju, bet tas dusmīgi atcirta “pagaidi, drīz varēsi izskrieties!” [brauc tagad aiz manis, gaidi serpentīnu un tad redzēsim cik kruts esi]
Ja nemaldos, braucot no Turaidas uz Raganu, ceļa labajā malā ir tāda diezgan lepna ēstuve ar palielu stāvvietu. Varētu būt kilometrus 2 no Turaidas.
Tā kā Cēsu/Valmieras iepazīšanās braucienā cilvēkiem nepatika ātrais temps, gribētos zināt, kā būs šoreiz. Cik saprotu, trase atšķirībā no pirmās nav marķēta, tāpēc negribētos iepalikt.
Tā kā šīs man būs pirmās MTB sacensības, tad nevaru atbildēt, vai ir kas mainīts.
Trase ir viegla, ātra, smilšaina, putekļaina. Man pēc GPS sanāca kādi 35km. Ir divi strautiņi un viens tiltiņš. Lielākoties grants un zemes ceļi un arī kāds gabals pa asfaltu. Pavisam nedaudz celiņi / takas.
Gandrīz saskrējos ar lielu suni un trīs stirnām. :>
Gandrīz nolikos, kad ieraudzīju dzeltenu mašīnīti. :/
Dalībnieku uz iepazīšanās braucienu bija diezgan daudz, kādi 40-50, manuprāt.
Brauciena temps bija diezgan ātrs, tiešām nezinu, kā beigās esošie zina, kur braukt nākamajā krustojumā.
Riskējot, ka egils mani atkal apsūdzēs offtopikošanā, tomēr pajautāšu – kur tur ir kaut kas no MTB? (Mani treniņbraucieni ir grūtāki un interesantāki par jūsu MTB sacensībām. Esmu vietējais.)
Vēl šaubos, bet domāju, ka sacensībās izvēlēšos braukt divus apļus. Prestižāk tomēr būt sporta klases beigās, nekā tautai pa vidu. :)