Varbūt kāds zin vai trase varētu būt jau, kaut vai daļēji, nosprausta un vai būtu kāda iespēja to svētdien izbraukt ļoti nemaldoties?
Liekas, ka Smiltenē nekad neesi braucis.
Es esmu braucis, bet gribētu uzdot tādu pašu jautājumu. Trop nolaidies no augstumiem un padalies ar tautu, jo izskatās, ka Tev viss ir skaidrs. Txs
Tieši šodien tika oficiāli pieņemts jaunais trases variants. Patreiz nomarķēts nekas nav, par to brīvdienās parūpēsimies. Trases izbraukšanai varam piedāvāt pavadoni Rūtu ( viņai ļoti garšo šokolāde un arbūzi).
Otrais mēnesis uz diviem riteņiem bez motora:) Tā kā Smiltenē tiešām nēsmu braucis.
madamilse - kā reiz viens arbūzs dārzā nogatavojies un šokolāde jau vārās, varbūt var palūgt Rūtas kontaktiņus???
janis@go4speed.lv
Varbūt arī Ilze vai Rūta varētu apskaidrot kādas riepas ar optimālo spiedienu būtu izmantojamas Smiltenes trasē pie dažādiem laika apstākļiem, tas varētu atvieglot xc.lv servera darbu jau priekšlaicīgi. ;)
Me piesakas… Šokolāde būs… :) Bet cikos? un derētu tāds svētdienas temps :D
Cik tew riepas ir saimnieciba ko vari lietot? iedod modeljus pateikshu kadas vaig…
Cik tew riepas ir saimnieciba ko vari lietot? iedod modeljus pateikshu kadas vaig…[/quote]
Tas vairāk bija retorisks jautājums
…optimālam spiedienam ir jābūt kājās
Ideala atbilde tam stulbajiem jautajumiem par riepām un spiedienu!!!
Kurjers :) beidz… Pāris mēnešos esmu sapratis kad forumā pirms katra etapa ir un paliek ļoti liela apspriešana par to ar kādām riepām jābrauc un kādaj jābūt spiedienam… tā ir kā daļa pirmsacensību drudža :D
Riepas vietā uztin azbesta striķi un nebūs jānomoka savas smadzenes par spiedieniem riepās.Varbūt,arī,drudzis nedaudz mazināsies
nē, labāk ar koka ripuļiem braukt :)
Bet tas taču ir100 un vienu reizi jau apspriests. Ne jau katram ir majās 8-10 kompl riepas , un tās trases grunts ir vienas un tās pašas.Šitā ir tā reize kad man ar gribās pateikt ko aplam muļķīgu. Da Noby Nic 2,25 ar 4 atm spiedienu.
Nu es domāju ka no tā apspriešanas neizbēgt arī šoreiz… Diemžēl!
Nu ja tautai no ta labums, apspriežam ar! Es par Noby Nic.
Bet es par spiedienu… ;)
Štrunts par spiedienu riepās - galvenais lai sacensībū rītā vēders labi iziet :)
Jau šo svētdien organizējās apskate? Es ar varētu pievienoties? Uz e-pastu droši var nosūtīt kontaktus. Kāds no Rīgas domā braukt?