Mani starp citu katrā diskusijā pēc mača ļoti interesē, kāpēc visi čīkst par tiem dzeršanas punktiem - ne tajā vietā, ne to iedeva padzerties, par tuvu viens otram, par tālu un tā tālāk. Vai tad vienkāršāk nav aprēķināt cik daudz un tieši ko gribēsi dzert un pašam nodrošināties? Vai tā dzēriena pudele vai soma uz muguras tiešām tik nenormāli rezultātu ietekmē? Paņem līdzi savu trauku un dzer kaut šampanieti uz katra līkuma…
Alias, par kaut ko jau diskutēt vajag vienmēr :)) es gan piekrītu, ka dzērienu jau var paņemt līdzi katrs pats, pie kam, tautas braucienam vispār sacensība ir tik īsa… bet āboli bija garšīgi!
Par Kandavu runājot - trase patika dēļ dažādajiem elementiem - grants, asfalts, takas, dubļi, pļavas, upes šķērsošana. Tiešām patīkami braukt.
Visiem, kam interesee, IR JAUNAS BILDES: http://velo.bf.rtu.lv :)
man soreiz nepatika laikapstaaklji → sestdiena iesaakaas ceriigi, lija lietus bij laiks kadu man gribas. kad nokljuvu kandavaa vis bij saus saule cepija un no mana cereetaa lietus ne veests, un peec sacensibaam pirmdienaa atkal saak liit lietus.
nesaprotu kapeec tas laiks vienmer noskaidrojas uz sacensiibaam, kautvai uz to stundinju kad notiek sacensiibas vienmeer ir tik nenormaali karsts.
peec uci noteikumiem jebkurai XC UCI trasei ir jabut 100% izbraucamai jebkuros laika apstakjos (attiecigi japaredz korekcijas trase, ja piemeram ir lietus)… bet man jau skjiet, ka Kandava nebija UCI? tas taa ne pa teemu :D
PS. Pats nebraucu, neko citu nezinu :D :D
mani pievīla riepu izvēle … forumā ķēru ziņas par trases stāvokli un segumu, kā rezultātā bik pārķēru ar riepu saķeres laukumu, tādējādi padarot ričuku smagi minamu uz grantenes, asfalta, bet atkal ideāli caurejošu caur smilti un dubļiem, jo tur, kur citi stūmās un dabūja kāpt nost, es bridu augšā svilpodams ;-)
[quote=karlux]peec uci noteikumiem jebkurai XC UCI trasei ir jabut 100% izbraucamai jebkuros laika apstakjos (attiecigi japaredz korekcijas trase, ja piemeram ir lietus)… bet man jau skjiet, ka Kandava nebija UCI? tas taa ne pa teemu :D
PS. Pats nebraucu, neko citu nezinu :D :D[/quote]
Šogad taču SEBā nedala UCI punktus.
Punkti šogad dalīti netiek. SEB tiek tiesāts pēc UCI noteikumiem.
Paldies “Bobcomam” par bildēm, bet vai kāds nav iemūžinājis Abavas šķērsošanu, liekas, ka fotogrāfi tur bija?
doublefacy, paldies par bildēm ! tā turpināt …
re kur video par kandavas posmu!!!
http://esports.lv/seb_mtb_maratons/video/26062008_2142_kristaps_drikis_seb_mtb_maratona_3_p