SEB Kandava

Dailis dzīvo velo.lv lapā , laikam tomēr pārdomājis un atkal rīko mačus, kaut iepriekšējo gad zvērēja nerīkot, bet problēmas jau atkal tās pašas. Nu neveicas viņam ar tiem iezemiešiem :)

http://forums.metaleks.lv/index.php?showtopic=223&pid=1266&st=0&#entry1266

kāds zin kā būs ar putru?

nav putras - nav party? :)

jā, putra ir neatņemama sastāvdaļa :)

…hmm…gan aizvakar Trekā, gan vakar Sportlatā bija… tad jau kkā to putru var nodrošināt?? :) :)

Tā drošvien nebija īstā putra. Īstās putras recepte ir tikai NBS pavāru rīcībā, un tā pieejama tikai personām, kam ir pielaide valsts noslēpumam.

ir atskiriiba putra 500 cilvekiem vai putra 2000 cilvekiem.

paņemiet līdzi vistas kājas un desas luņķus un pēc finiša mielojieties. kandavā sacensību pamatelements ir trase! ;)

Es pat teiktu, Kandavā pamatelements ir pļava gar upi, kuru Dailis it kā pagarinājis līdz 6 !!! km. Neticami, bet man tas patiktu.

Ēēē, vai mēs te runāsim par gastranomiskajām lietām, vai tomēr parunājam par trasi? Interesē, vai būs kādas izmaiņas attiecībā pret pagājušā gada trasi?

Janiss, paēduši cilvēki visā visumā ir daudz apmierinātāki ar dzīvi un apkārt notiekošo. Tas ir svarīgi.

Galvenais ir sacensība un forša trase:) Kandavā tā vienmēr ir salīdzinoši grūta, bet interesanta. Putra man ir trešajā plānā. Ir ir, nav nav.

man ļoti patika Kandavas trase pirms nez cik gadiem, kad starts bija pie Kandavas zīmes pret kalnu un īsi pirms finiša bija jābrauc pa bruģi augšā/lejā un finišs uzkalniņā, kur notika Kandavas velokross. tas bija riktīgi labi. variants ar finišu stadionā kaut kā ne ļoti (bet cik novērots, daudzās trasēs sāk par starta/finiša vietu izvēlēties stadionu (laikam vieglāk noorganizēt un arī starta koridori autosatiksmei mazāk traucē).

vai Kandavas brauciens varetu but tehniski sarezhgitaks par Sportlat Baiļu braucienu?

Nekada gadijuma! :)

Nekada gadijuma! :)[/quote]
Tātad vieglāks?
No kopējiem teksties varu secināt, Baiļu brauciens ir bijis diezgan sarežģīts. Pirmo reizi startējot nebija ar ko salidzināt.

Kas zināms par trases apskati?

Šo svētdien, 15.jūnijā visiem dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar SEB MTB maratona III posma “Kandava” distancēm.
Izbraukšana plkst.12:00 no Kandavas stadiona. Lūdzam ierasties savlaicīgi!

avots: http://www.velo.lv/jaunumi/iepazisanas_ar_ka.php

15 Jūnijs 12.00 Kandavas stadions!

Paldies, tad tik jāpasūta foršs laiciņš:)

Braucot no Rīgas - Ventspils šosejas iekšā Kandavā, brauc līdz pirmajam (uz, šķiet vienīgajam) luksoforam un pa kreisi, pāri tiltiņam un atkal pa kreisi un priekšā ieraudzīsi stadionu.