Kāpēc nav jaunās stūres??? ;)
Neuzspēju uzlikt Fox. Pa taisno no darba uz Kandavu un pēc tam izrādījās ka nebija drēbes ko pārvilkt…pēc peldes vietējās ūdens krātuvēs bija jāvelk atpakaļ uzvalka bikses un kurpes :)
19 kā ir ar to trases apskati - nolikumā minēts, ka it kā vietējiem zemju īpašniekiem nevisai patiks, ja brauks pa nedēļu?
nevaru gan iedomāties iemeslus kāpēc īpašniekiem tas varētu sagādāt problēmas, jo pārsvarā treniņos neviens želeju pakas apkārt nemētā un pudeles nezaudē un trase šķiet visā garumā iet pa takām un ceļiem, kas nozīmē ka jaunus ceļus neviens neizbrauks un laukus neuzars! Bet suņi protams vietām nav piesieti - ar to jārēķinās.
Ok, paldies
Gari dubļainie posmi, vai vairāk tomēr braucamie pa grantenēm un takām. kā ar riepiņam ?
mēs uz kādām triš dienām pieteicām šo :
http://www.hotelplosti.lv/object.html?l=1&cat=5&num=20
ka tik jāņus ar nesanāk tur nojāņot :)
īsi bet ļoti dubļaini. Domāju ka ar slikiem vai semislikiem varētu būt par švaku vismaz pirmajam kalnam, kas ir uz reiz pēc upes. Tas ir tas kas ir nomainīts kopš iepriekšējās sezonas un tas ir daudz vairāk zālains un līdz ar to dubļains. Vakar ar RR prātīgi uzbraukt varēja. Pārējās 2/3 trases man šķiet ir lidojamie gabali tā kā traktorenes variet atstāt mājās.
Man gribētos domāt ka nopeldēties (dubļos) tā pat varēs, protams pie labvēlīgas laika prognozes un tam būtu lemts notikt tikai čužu purvā un apmēram 500m garā posmā kur pāri ir gājusi meža tehnika. Pārējos secinājumus variet izdarīt paši
tatad ar cieto dakšu var iztikt!?
dieszin vai ;)
viss jau kā vienmēr ir atkarīgs no motivācijas un mazohisma pakāpes.
Es pat nevaru iedomāties kā būs drebeklī gar Abavu ar cietu dakšu… :)
atmiņa tāda pašvaka,bet ja nemaldos pirms 4gadiem kad vēl bija 3apļi jābrauc(3reizes Abavas pļaviņa),nobraucu ar cieto un jorojām dzīvs.
īsi bet ļoti dubļaini. Domāju ka ar slikiem vai semislikiem varētu būt par švaku vismaz pirmajam kalnam, kas ir uz reiz pēc upes. Tas ir tas kas ir nomainīts kopš iepriekšējās sezonas un tas ir daudz vairāk zālains un līdz ar to dubļains. Vakar ar RR prātīgi uzbraukt varēja. Pārējās 2/3 trases man šķiet ir lidojamie gabali tā kā traktorenes variet atstāt mājās.
Man gribētos domāt ka nopeldēties (dubļos) tā pat varēs, protams pie labvēlīgas laika prognozes un tam būtu lemts notikt tikai čužu purvā un apmēram 500m garā posmā kur pāri ir gājusi meža tehnika. Pārējos secinājumus variet izdarīt paši[/quote]
nu apmēram skaidrs,paldies, kautgan vējss ātri var nožāvet dublīti, jāuzmet aci ko sola mūsu gaišreģi sinoptiķi.
nu ja , es jau arī nobraucu, bet tomēr tagad FOXsiņs liekas ļoti mīļš. laikam vecums :)
Es zināju ka es nebūšu objektīvs, jo pats braucu ar FS un nemaz neko cietāku neprasās. Ja neesmu nosapņojis tad man kāds teica ka arī pa eiropas kalniem gonkās kāds ir ripinājis ar cieto dakšu, tā kā izdarāms, kā jau teicu, ir viss.
Jā, jā. Tas pats Anlens noslinkoja un 05 gadā uz Vet. Eiropas čempi aizbrauca ar cieto. Vostorgā višs nebija.
Foxiņš mīļš…kaut gan dziļi sirdī gaidu gonku kad varēs uzlikt cieto dakšu…bet, ne šoreiz uz Kandavu, ieteikums arī citiem:)
Kas vainas pa Austrijas kalneļiem, augšā jau iet pa pirmo , lejā tik bikiņ nevar savaldīt braucamo. Bet kurjeram garām tāpat pa taisnām takām :) , bet tas lietus,lietus…
Vai gadījumā kādam nav brīva vieta transporta līdzeklī vienam braucējam ar vienu velo no Rīgas uz Kandavu (ideālā gadījumā varbūt arī vēl vienam līdzjutējam, bet tas nav galvenais)? Apmaksa tiek garantēta.
Vismaz turpceļā, atpakaļ varētu mēģināt kulties arī saviem spēkiem, ja autobraucējiem varbūt savi tālāki jāņošanas plāni.
sestdien ir doma,braukt araa!!!ja ir gribēšana vari pievienoties!!