nu, par tām pudelēm… godīgi sakot, nesaprotu, kāda ir loģika iedot braucējam PILNU pudeli brauciena laikā??? pilnīgi pietiktu ar vienu glāzi - pāris malki iekšā, pārējo - uz galvas vai kā kuram patīk? man pašam laistīties ar ūdeni nepatīk, tāpēc saņēmis to pilno pudeli, padzēros, piedāvāju padzerties arī aizmugurē braucošajiem, visi atteicās. nu un nācās gandrīz pilnu pudeli izmest ārā… sāpe tiem, kas beigās palika bez ūdens… a ko citu ar to pudeli darīt???
Es teiktu, ka mazo pudeli itin viegli var ielikt muguras kabatā. Ja vien var atļauties vest liekus ~200g. Tā, ka arā nu mest nevajadzēja.
:)
ieliec nu mazo pudelīti aizmugures kabatā, ja tai nav korķis :) ja gribētu atsvaidzināties ar kādu ūdens šļaksti, būtu uzlējis pats sev virsū…
Man iedeva jau atvērtu pudeli bez korķa. Divus malkus izdzēru, pudeli izmest bija žēl. Tad nu tāpat arī to ieliku krekla aizmugures kabatā, kur tā, kratoties pa pļavu, man slapināja muguru. Neraugoties uz šļakstināšanos, tomēr divām reizēm vēl bija ko iemalkot.
nu kāda tur starpība - uz galvas, muguras vai mutē, galvenais ka trasē var padzerties, nu nebūsim tik sīkumaini, pudele vai glāze,
galvenais taču ir mērķis - “hidratēt” organismu, lai var turēt slodzi!
Neliels pastāts par organizatoru atieksmi :
Organizatoru kļūdas dēļ W 16 gruā jaunietēm netika apbalvota trešās vietas ieguvēja.Dīvaini nav tas , ka kāds kļūdiījies, bet gan tas,ka neviens nav centies šo pārpratumu labot.Turklāt , kad organizatoriem tika jautāts, kapēc netiek apbalvota posma trešās vietas ieguvēja, visi raustīja plecus, un neviena no atbildīgajām personām nespēja to paskaidrot,lai gan uz rezultātu dēļa viss bija skaidri redzams.Vēlāk ,kad meitenes māte vērsās pie sacensību rīkotājiem, atbilde bija : "Nu ko ? Spilventiņu sagribējās ? " ( iepriekšējos posmos balvās jaunietēm tika pasniegti spilveni,lieluma ziņa attiecīgi izcīnītai vietai .Protams, galvenais nav spilvens, bet attieksme, kas ir ļoti sāpīga meitenei, kas visu sezonu cītīgi trenējusies un pirmo reizi tikusi līdz vērienīgā pasākuma goda pjedestālam.Arī dalības maksa metenēm nav maza - 10 latu,piesakoties uz vietas,vai seši lati ar iepriekšēju pārskaitījumu .
– šāds raksts parādās mūsu vietējā laikrakstā.—
ja kāds ieliks šo velo.lv lapā ,būšu pateicīgs, es neesmu tur reģistrējis un nevelk arii.
Ievietoju to velo ruporā.
ko jūs par saviem spilveniem? tas tak bija LČ, un bija jādzer šampanietis
Murgs,nevis čempis 30 + ,vēl pa piecīti ;)
Varbūt mani sadzird dāsnais braucējs CUBE TEAM formā, kurš brauciena laikā man aizdeva kameru. Domāju ka raideris būs no Cubes komandas, bet izrādijās ka tomēr nav. Par cik numuru neapskatījos, tagat man nav iespēja atdot kameru.
Jāpalūr bildēs varbūt atpazīšu.
kā lai zin kurš ir organizators un kurš tehniskais darbinieks ? vai tehniskajam darbiniekam ir tiesības uzdot jautājumu - Vai spilventiņu sagribējās ?(kā gan viņš var būt tik zinoš par balvām )? Kaut kas šajā stāstā nešķim .
Lūdzu ieliekat to iekš velo.
darīts
bildes - http://www.trek-team.lv/fotogalerija/Ergli2006/
pashlaik tiek kraameetas kopaa buus ap 300
Trase gan bija ljoti aatra, un tie “kalninji” nepaspeju maniit. Bet ja vinji buutu augstaak, tad buutu divreiz labaak. Pagaidams Riekstukalna trassite man patiika vislabaak, tehiskaa iemeslaa.
nu tad 27. augustaa gaidam atkal. buus pilniigi svaiga trase ;)
Jaabuut obligaati ! :)
pilnīgi svaiga? bez tā lielā kalna? :)
Nu tas tā pārspīlēti, būs protams arī gabali no vecās trases. 8)