Laikam būs jāpiedalās,ja trase grūta.
tur ta lieta kad nav gruta trase,te ista vieta bus sosejniekiem,kas tin savu tinamo!!!Un par to brieza kalnu tur viss aizaudzis un lietavas izskalojusas,un loti irdena smilts,salidzinot ar tukuma kalnu,ka diena pret nakti,kad tukuma bija ciets un braucams,te miksts un stumjams!!!
Johaidī! Kā lai zin kadas riepas likt, ja forums negāja??
Neuzkurini tautu :))
Sorī ginca, paskatijos dildes no trases, šogad jābrauc pa slēpošanas kalnu augšā, pēc kartes izkatās ka trase ir pa lielai daļai savādāka un iet pretējā virzienā.
mazohisti, kuriem patīk braukt ar slikiem un cieto dakšu tik un tā nebūs atrunājami :)
ceļī ir pietiekoši akmeņaini un smilšaini, ir vairākas dubļu peldes un protams- slēpošanas kalns. lieciet vien normālas kalnu riepas un būs labi. varbūt kāds teiks ka trase būs ātra un lidojama trase, taču man šķiet ka tā šoreiz nebūs, jo nav nemaz tik daudz to vietu trasē kur tā kārtīgi ieskrieties.
būs interesanti, daži trases posmi pat atgādināja Apes trasi.
jaabrauc ar Michelin riepu, ja uzliis divas dienas tad jaamekslee cita:) bet paarsvaraa smilts un grunts taa kaa … :)
Diena-iesākās ar ķēdi kas uz auto jumta,pa gruts ceļu ,pēkšņi pilna -ar smalkiem smilts putekļiem utt.
Arā no pilsētas -neskrienoš ,šaurs lauku čeļšs,ar palieliem ,dūres lieluma akmeņiem.Meža celiņi,pa malām 1m zāle.Ap 20 km mežiņā,
labajā malā ,pa 3m-3skaisti granīta laukakmeņi.Pēc auto reida-peļķes 2trases daļā,dziļākas,nekā izskatās-apbraucamas tik dažas.
Ja atradīsies 1 ,tad dubļu vannu forsēšana-nebūs problemātiska.Jāuzmana aizm.slēdzis-peļķītes-tiešām līdz puss ratam.
2 daļa tiešām skrienamā-feina. Kalnā-kur-cēlāji-līdz pussei ,var uzbraukt,10-15cm smilts-varbūt sports iedzīs špūri.
Upe-vietējie saka līdz celim......
Derēs -vello kurpēm ,neilona aizsarg zeķīte,mob.t-auto atslēgām-ūdens necaurlaidīgs ietvars.
UZ tikšanos Ergļos!!! Apballvo jau tikkai sportu!
trešdien izbraucu trasi.
Dubļi sāk apžūt, ja nelīs, tad tā rallijreida stiga būs viegla un bez dejošanas uz sēdekļa. Tiesa, smiltis būs nejēgā.
Pēc Apes brauciena pagājšnedēļ, šis liekas garlaicīgs - cīnies pa putekļainiem grants ceļiem un cepies saulē.
Bet es saprotu organizētājus - 2000 cilv. jāizlaiž cauri, nav joks.
Par riepām - balonriepas, kas domātas pludmalei.
VArbūt kāds ir samaksājis par visu sezonu, bet uz Ērgļiem netiek. Labprāt par pus cenu nopirktu starta vietu Ērgļos.
P.s. Sportā un tautā simtniekā varu iebraukt! Varbūt arī augstāk…
liec tādas kā uz pagājušo posmu, lai mieriīgi vari noskatīties kā citi mokās :)
A kaadas shim bij uz pagaajusho ? FF?(Aaa noduuraas :))
[quote=FOX]VArbūt kāds ir samaksājis par visu sezonu, bet uz Ērgļiem netiek. Labprāt par pus cenu nopirktu starta vietu Ērgļos.
P.s. Sportā un tautā simtniekā varu iebraukt! Varbūt arī augstāk…[/quote]
visi bļāvēji tagad klusēs, jo šādu piedāvājumu izsaka lokālā autoritāte. taču ja tā izdara puisis raibā veloformā, tad cepšanās ir mēneša garummā.
A kur šomēnes ir pazuduši visu spiedienu speciālisti? :D
nu galīgi tagad nezinu Ērgļos ar kādu spiedienu cīnīties par 628 vietu :)
[quote=Udzha]A kur šomēnes ir pazuduši visu spiedienu speciālisti? :D
nu galīgi tagad nezinu Ērgļos ar kādu spiedienu cīnīties par 628 vietu :)[/quote]
Pumpē 1.5 atm. , lai pēc tam vari te rakstīt un lamāt rīkotājus, ka nav akmeņi novākti :DD
vai tad patiešām jāliek platas riepas 2,2 vai 2,3? nekad ērgļos nekāda baigā smilts nav bijusi, ja arī tā ir kaut kādus 3 -4 km, tad uz grantenes ar tām platajām riepām var pazaudēt vairāk nekā iegūt.
p.s. bet tie spiediena speciālisti man arī patīk:)) labi vēl ka par ķiveres aerodinamiku nesāk spriest :))
Tad jau visi sāktu lietot TT ķiveres;)
es 2.3 gludām visos posmos maucu. Vienmēr labi ies pa smiltīm…
Man liekas vaig atstāt tikai pliku rāmi un skriet cauri visai trasei!