Kā ierasts nedēļu pirms posma ir iepazīšanās ar trasi. Tāpēc laicīgi meklēju brīvu vietu kāda braucēja auto. Ir turētājs + sedzu daļu ceļa izdevumu. Esmu rīdzinieks.
parādījušās sporta un tautas distanču kartes portālā kurtuesi.lv
Izskatās, ka tautas klasei tas būs sprints nevis maratons- 34 km!
Izskatās, ka tautas klasei tas būs sprints nevis maratons- 34 km![/quote]
ir opcija Sporta klase!
es tagad tieši domāju vai šoreiz nobraukt sporta klasē.
Brauc garo distanci. Es Tukumu nobraucu garo… un zini, ir labais:) Mazāk spiediena trasē, un lielāks gandarījums par pieviektajiem km…
Spriežot pēc kurtuesi.lv ziņām, sporta distance=tautas distance x2
Kad tad jādod tautas starts, lai uz šī aplīša sporta spice neiestrēgtu tautas astē vai arī tautas spice nenobradātu sporta asti?
Bet nu pagaidīsim, līdz velo.lv arī bildīs šai sakarā kādu vārdu - viņiem, kā parasti, mega-pauze. :)
Kad? 90 minūtes pēc sporta klases starta- kā parasti.
Joprojām meklēju vietu transportā, lai nokļūtu uz trases iepazīšanos Ērgļos šo svētdien. Sedzu daļu ceļa izdevumu un ir savs turētājs.
Rakstāt šeit vai uz e-pastu: zorzj@inbox.lv
Un esi pārliecināts, ka pa šo laiku sporta klase būs veikusi pusotru apli?
Diez vai tur visi rullē vismaz ar 34 km/h. Vismaz aste būs atlikusi, ko tautai nobradāt.
Piebilde - ielūkojos pērnajos Ērgļu posma rezultātos, sporta klases uzvarētāja vid. ātrums bijis 32,9 km/h
Un esi pārliecināts, ka pa šo laiku sporta klase būs veikusi pusotru apli?
Diez vai tur visi rullē vismaz ar 34 km/h. Vismaz aste būs atlikusi, ko tautai nobradāt.
Piebilde - ielūkojos pērnajos Ērgļu posma rezultātos, sporta klases uzvarētāja vid. ātrums bijis 32,9 km/h[/quote]
Tad jādara kā igauņos - tauta jālaiž drīz aiz sporta, tautas beigas gan patraucēs sportam otrā apļa beigās, bet tad diez vai būs lieli sastrēgumi un nepatika ka tauta palaista pa ātru. Visdrīzāk jau tautu laidīs stipri pēc sporta otrā apļa sākuma.
Vai kāds var painformēt cikos šo svētdien būs iepazīšanās ar trasi Ērgļos?
Ja ir iespējams, man būtu interese piemesties ar savu velo kādam trases apskates braucējam no Rīgas! Viss pārējais par ceļa izdevumiem un līdzīgiem bla, bla, bla kā parasti! :)
Varbut kads no zinatajiem var pateikt uz kadas ielas atrodas stadions un aptuveni cikos sakas ta pulcesanas?
Pirmoreiz velos piebiedroties,ka neka 20km attaluma dzivojos no Ergliem
stadions ir uz oškalna ielas
Sodien izbraucam erglu posmu,ko varu isuma teikt loti atrs velkams posms,ar smukiem dublisiem pa visu un 2kalniem(1.tads riebigs grants cela kalns,ar sautram smiltim un trepi,2.brieza kalns,nju tur nav iespejams uzbraukt izskalots un irdena smilts nostieg),dublisi kada 19km pa smuko,pagajusonedel tur esot gajis rallijreida posms un cels uzarts,var braukt vismaz meginat,bet nju iespeja liela kad kaut kur iestigsi,pirms tam vel paris dublu planckas,viena nebija apbraucama,bet viss atkarigs no laikapstakliem.Upe limenis bija paliels,pari celgaliem.Domaju posms bus intresants,ir savas odzinas!!:)
kaut kur vidū atradās spidometrs :)
Cateye mity3
TM: 0.48.33
Av 21.1
1Dst 17.12
pec skata vairākas reizes līmēts :)
pagājušjā gadā redzēju kā tur augšā brauca braucēji, kas iebrauca pie septiņsimt punktiem.
Mans ļoti subjektīvais viedoklis: augšā - lejā, augšā - lejā, augšā - lejā. Samērā daudz smiltis, daudzviet uzreiz pēc nobraucieniem, kur paliels ātrums. Jau ļoti drīz pēc starta, samērā šaurs ceļš (priekš tautas), būs grūti tikt kam garām. Starta koridoram būs lielāka nozīme nekā, piemēram, pagājušajā gadā Ērgļos. Vietām nelieli dubļi, bet vienā vietā kādus 1-2km (nemērīju) gara dubļu stiga, pēc kuras tik jāskrien līdz finišam (jo samērā labs ceļš) pilnā ātrumā.