[quote=x-f]Nu, svētdien pabraukāsimies (cerams, ka mierīgāk kā pagājušajā gadā, lol) un tad arī varēs izlemt, vai ir vērts.
Man izskatās, ka tas bīstamais nobrauciens, kas kartē ir zemāk, ir tas pats celiņš, kas iepriekš forumā pie tēmas par Siguldu tika nodēvēts par “bronzas laikmeta ceļu”. Ja tā, tad tā ir… mm… interesanta, pašaura vieta ar palēcieniem, zariem, kas sit pa ķiveri un nelielu stāvumiņu.
Bet nu es arī neesmu labākais kartes lasītājs.[/quote]
Pēc kartes izskatās, ka tas ir tas pats ceļš, kas bija plānots (pat nomarķēts pagājušā gada vienības braucienam, bet kaut kādu iemeslu dēļ beigās tur nelaida). Ceļš kādreiz bija izšķūrēts ar buldozeru, tāpēc tas ir pietiekoši plats, bet vienmēr bijis nedaudz aizaudzis ar pagaru zāli. Stāvums ir klasiskais, nekas ekstra. Vienatnē braucot var braukt lejā pietokošā hodā (pirms tam gan jāpārliecinās vai nav svaigi krituši koki). Šogad neesmu tur bijis, tā kā var būt izmaiņas.
To “bronzas laikmeta ceļa” topiku atceros daļēji, bet man liekas, ka tur gāja runa pa Siguldas puses gravām pie Raganu katla.
Lasu lasu lasu - un nesaprotu, vai tad tiešām šeit vieni vienīgi mīkstie un depresanti lasa un raksta. Ūdens Jums šķidrs un maize cieta - atkal labi nav.
Tā kā ir patreiz labi nav, kad grib da jebko mainīt atkal labi nav.
Palasot Jūs izklausās, ka Jūs vienīgie esat skaisti un gudri, bet Japiņš ir pilnīgs idiots bez izglītības, kurš nekad dzīvē nav braucis ar riteni, un starp sacensību posmiem viņš skaita tos milzīgos zelta kalnus ko ir izdevies no jums nokāst.
Pat bez īpašas cenšanās nošmaukt gan jau kāds bariņš tautas pēc labākās sirdsapziņas netīši aizlaidīs pa montavita šortkatu. Kā pēc tam šķirosim? /Par iespējām uz pagrieziena ātri sašķirot grupas - konsultācijas pie Sportlat Dikļu posma tiesnešiem :) /
Un ko varam cerēt ieraudzīt trases apskatē? Veselības grupas braucēju tur nu noteikti nebūs…
Tā vien liekas, ka trases veidošanai IJSA pieaicinājusi kādu jaunu kadru, kura pēdējās (svaigākās) veloatmiņas saistās ar kādu aizraujošu , bet pasenu trīsriteņu braucienu
Man šķiet, ka iepazīšanās brauciena laikā nemaz īsti nebūs apjaušams, cik lielas būs saskriešanās un panākšanas iespējas sacensību laikā.
Un vai tiešām svētdien tiks izbraukti visi vajadzīgie ceļi?
Gusj, ja mēs domājam vienu un to pašu ceļu, tad manam variantam tur ir daudz par šauru buldozeram. Bet nu, tad jau redzēs, kur jābrauc.
Katrā ziņā es, ja pieteikšos, tad tikai nākamnedēļ.
Trase skaistajā Turaidas apkārtnē nemaz nevar būt slikta, arī vietas visiem pietiks. Un ja kāds nespēj apdzīt uz tik plata ceļa to lēno veselības braucēju varbūt ka nevajag trakot un pāriet uz veselības braucienu.
[quote=x-f]Man šķiet, ka iepazīšanās brauciena laikā nemaz īsti nebūs apjaušams, cik lielas būs saskriešanās un panākšanas iespējas sacensību laikā.
Un vai tiešām svētdien tiks izbraukti visi vajadzīgie ceļi?
Gusj, ja mēs domājam vienu un to pašu ceļu, tad manam variantam tur ir daudz par šauru buldozeram. Bet nu, tad jau redzēs, kur jābrauc.
Katrā ziņā es, ja pieteikšos, tad tikai nākamnedēļ.[/quote]
bet buldozers jau tur nebrauca vakar, bet gadus 30 vismaz atpakaļ, un ceļa vieta ir aizaugusi, bet kalna visusdaļā tāpat paplata. Barā ša vai tā ātri nepabrauksi.
principā tur tuvumā ir arī otra vieta kur nobraukt lejā kādu kilometru pa gravu uz Turaidas pusi - tieši tā paša ceļa galā pa kuru brauc iekšā no Inciema šosejas, moška to biji domājis, tur gan ir šaurāks.
Sašķirot starta koridorus pēc vecuma principa ir garām, pavisam garām…nesākšu pat argumentēt- kāpēc. Jēdzīgākais jaunievedums varētu būt kkas pašpikots no igauņiem (atkal igauņi)- kkas tāds, lai cilvēks izlaižot 1 posmu vai pat vnk pārduroties, pārējo sezonu nesāktu katru posmu no savas sagatavotības līmeņa neadekvāta aizmuguresa koridora, kas 1) rada kritienbīstamas situācijas pēc starta; 2)vnk ir obidna.
Varianti varētu būt:
1.posmu izlaidušam dalībniekam piemērot kkādu koificientu 1,2…1,3 utml.- kā Tartu maratonos.
2.vnk ņemt vērā tikai viena labākā posma punktus. Visi sagrupēsies daudzmaz objektīvi- kā Elionu GP.
[quote=Kalpax]1.posmu izlaidušam dalībniekam piemērot kkādu koificientu 1,2…1,3 utml.- kā Tartu maratonos.
2.vnk ņemt vērā tikai viena labākā posma punktus. Visi sagrupēsies daudzmaz objektīvi- kā Elionu GP.[/quote]
Man personīgi labāk patiktu nevis viena labākā posma punktus, bet gan pēdējo 2 no 3 (vai 3 no 4, vai 2 no 4, vai pat pēdējo 4 no 6 ejot pāri starpsezonai) labāko summu. Kapēc? Ja Ērgļos spēj atsēdēt grupā, samērā droši dabūsi 970-990 punktus, kaut arī vidēji tev būtu 920-950. Tas arī motivētu braukt visus posmus tos, kas nobrauc savus 4 pirmos un pēdējos divus nebrauc.
Tas ir vislabākais variants. Tad diskusija par starta koridoru sistēmu tevi neinteresē. Bet kā man pašam patīk teikt, es arī braucu prieka pēc. Nobraucot pēc iespējas labāk, arī prieka ir vairāk. Kā jau teicu, braucam prieka pēc :)
Visiem neapmierinātajiem varu pateikt tikai vienu : NEBRAUCIET, un nebūs problēmu !
Pašm Cēsis-Valmiera bija pirmais MTB brauciens mūža un patika ! Lai arī sen vairs neesmu nekāds jauneklis, tomēr turpināšu braukt arī pārējos posmus.
tev taisniiba e518
kad vienu reizi nobrauc uz reiz rodas taada kaa atkariiba!
protams ja trasee nesanaak nokrist vai kkas slikts!
un visus kurus esmu pierunaajis braukt kaadaa posmaa peec tam turpina, peerk jaunus ritenjus un aiziet! :D
Igo vēstīja:
“Neuzskatām, ka tiks nodarīts milzīgs kaitējums Tautas grupas braucējiem, kuri noķers un apdzīs Veselības braucējus. Pie kam 2 vietās, kur būs trases saīsinājums (uzbrauciens un nobrauciens no Inciema - Siguldas šosejas) stāvēs tiesneši. Nepieciešamības gadījumā tie varēs noregulēt kustību, vajadzības gadījumā pieturot Veselībniekus vai fiksējot trases saīsinātājus.” http://www.velo.lv/?bsID=2&sacID=10&isGR=1&sGrID=10&nwID=26#Comment
No idejas par jauniešu atsevišķo startu pērn atteicās ar pamatojumu, ka viņi tikai maisās pa kājām tautas klases priekšgalam un tādēļ rodas bīstamas situācijas apdzenot.
Negribētu būt veselības klases braucēju vietā, kurus aizslaucīs tautas klases galvgals (un pēc tā arī visi pārējie). Un par veselībnieku pieturēšanu - kur tad skatījās tiesneši, kad Cēsīs ne viens vien jau bija aizlavījies pāris koridorus uz priekšu (vienu montavitu trasē redzēju pat pirms tautas līderiem - kopā ar sporta klasi)? Uz trases cerēt kādu grupu nobremzēt ir vairāk kā nereāli!
Tā nav tikai tukša kritizēšana - šāds variants rada nopietnu risku un draud ar nevajadzīgām traumām.
Vēl ir laiks ko mainīt
Gan jau ka orgi ir domājuši par visiem un mēģinājuši atrast labāko risinājumu, bet finišs Siguldā gan mani nesajūsmina, jo tieši Krimuldas serpentīns padarīja šo gonku īpašu…
Iespējams Krimuldas sanatoriju nesajūsmināja finišs pa serpentīnu, bet zaudējums tas ir, tur gan varēt rast kādu risinājumu, piem finišu pavirzot kādus 300-500m uz priekšu.
Vakar biju Siguldā pa kalniem pavizināties. Lai gan lietus iztraucēja, tomēr 3 serpentīnus un 1 siguldas kalnu uzbraucu. Varu viennozīmīgi teikt, ka serpentīns ir grūtāks. Serpentīnā arī ir interesantāk finišēt., bet vajag jau ar kādas pārmaiņas.
Būs interesanti! :) Vienmēr ir interesanti… Tie, kas izbrauc 7dien, ziņojet lūdzu par segumu, lai zin ar kādu riepu jabrauc. Cik atceros, tad gaujas mala bija smilšaina…