jauno karti redzējāt?
http://www.velo.lv/data/user/dokument/32317989/86265534.pdf
ļoti dīvaina veselības maršruta shēma, manuprāt veselības braucēji divas reizes pielīdīs priekšā pārējiem braucējiem, kas radīs liekus problēmas.
jauno karti redzējāt?
http://www.velo.lv/data/user/dokument/32317989/86265534.pdf
ļoti dīvaina veselības maršruta shēma, manuprāt veselības braucēji divas reizes pielīdīs priekšā pārējiem braucējiem, kas radīs liekus problēmas.
Tapec tur nebrauksim!
Apskatoties shēmu, liekas, ka varētu diezgan liels bardaks izveidoties. interesanti, kurā brīdī dos startu tautas klasei (respektīvi - cik tālu otrajā aplī paspēs tikt sporta klases pakaļgals)? un kā organizēs veselības klases atdalīšanu no pārējiem (pieļauju, ka beigu daļā visi pamatīgi samaisīsies)? Toties sporta klasei viens posms būs jānobrauc 3 reizes… varēs katru akmentiņu iepazīt :)
žēl, ka finišs vairs nav Krimuldā - kaut kā jau bija pierasts.
Nu, svētdien pabraukāsimies (cerams, ka mierīgāk kā pagājušajā gadā, lol) un tad arī varēs izlemt, vai ir vērts.
Man izskatās, ka tas bīstamais nobrauciens, kas kartē ir zemāk, ir tas pats celiņš, kas iepriekš forumā pie tēmas par Siguldu tika nodēvēts par “bronzas laikmeta ceļu”. Ja tā, tad tā ir… mm… interesanta, pašaura vieta ar palēcieniem, zariem, kas sit pa ķiveri un nelielu stāvumiņu.
Bet nu es arī neesmu labākais kartes lasītājs.
Eh … labprāt jau nebrauktu …
… bet jābrauc vien būs :)
Tiešām žēl :( serpentīns bij labais
vecais maršruts bija labāks. būs vairāk nomaldījušos braucēju, kāds var arī netīšām nošmaukt.
Nenāktu par skādi ieviest starpfinišus ar elektronisko čipu kontroli, tad nerastos šaubas pēc tam, jo pretējā gadījumā šķiet bardaks būs liels, bet trase šķiet būs laba kaut tāpēc vien, ka pietiekoši gara. Par serpantīna izpalikšanu - protams, skumji:)
Man skumji palika, kad serpentīnu nobruģēja ( tikai no MTB redzes punkta). Tagad tak vairs nav dižas atšķirības vai serpentīns vai siguldnieks.
Līdzenais bruģis protams daļu serpentīna šarma nozaga, bet noskaņa tomēr palika. pirms nedēļas uzbraucu gan “siguldniekā”, gan serpentīnā un likās, ka serpentīna beigu gals ir grūtāks/stāvāks. Tiesa gan, grūti objektīvi novērtēt, jo serpentīnā braucu 10 min pēc “siguldnieka” ieņemšanas. man serpentīnā patīka tas, ka tas ir serpentīns un ka tas ir tāds šaurs un mājīgs, varētu pat teikt - romantisks :)
Viss ģeneālais ir vienkārš- kāpēc tā jāsarežģī trase? Es no shēmas neko nesapratu…
Braukt jau gribesies tik un tā :)
Domāju, ka orgi grib lai mums interesantāka un labāka trase, bet vai vajag tā sarežģīt…
Par 100% piekrītu, ka vizināšanās/ treniņa režīmā tā tas arī ir. Gonkās kautkā ar to romantiku ir bijis švaki.
Nopietna interese svētdien piebiedroties kādam trases skatītājam no Rīgas. Kāds var aizvizināt?
nu nez, man arī gonkās patika: acis kubā, grūti, tin tik augšā, cilvēki pa malām - jūties kā kādas lielas tūres kalna finišā :) protams, braucot tie cilvēki malā dažreiz patraucē, kāds izskrien priekšā - tajā brīdī tas besī, bet tagad atceroties, liek pasmaidīt.
Tas ir serpentīns, cilvēki. Ar diviem “e”. Nu, lūdzu.
labi, labi - es jau ar domāju, kā tad īsti ir, bet noslinkoju paskatīties tildē
Šeit tiešām ir divi jautājumi:
man ar tā karte liekas nesaprotama, bet domāju,ka viss sanāks:)
Roļa uzdotie jautājumi, jo īpaši otrais, ir ļoti būtiski, lai “lēnie maratonisti” varētu izlemt, vai vispār turpināt braukt SEB-os.
Maz gan ticams, ka šeit kāds sniegs uz tiem atbildes.
orgiem ir infa par katras grupas min-max laiku, gan jau sarēķinās. domāju, ka, ja laiž ar 2.5h starpību, nekādas kolīzijas neveidosies.
līderiem nāksies nodzīt tukšo kameru dalībniekus.