Šorīt ap 11,00 uz Brīvības ielas (pie Murjāņu ielas) zem smagās mašīnas riteņiem pakļuva Winsports-KTM komandas braucējs Mārtiņš Rullis. Pašlaik atrodas smagā stāvoklī (ar plaušu kontūziju) atrodas Gaiļezera slimnīcas reanemācijā (šinī brīdī tiek veikta operācija). Pirmie asins litri ir jau nodoti. Lūdzu izrādīt savu labo gribu un nodot jebkuras grupas asinis Gaiļezera slimnīcā, ar norādi Mārtiņam Rullim, rīt no 8:00 līdz 13:30 (tomēr vēlams būtu to darīt no rīta). Jau iepriekš saku lielu paldies, radinieku, draugu un komandas vārdā, visiem kas palīdzēs . Sevišķi liels paldies Mārim Kalveršam par tūlītēju informāciju. Ints Celmaraugs
PS. Šoferis nevainīgs.
Jūtu lidz Mārtiņa piederīgajiem.
Tiešām žēl…Rīt 8:00 būšu Gaiļezerā…aicinu arī pārējos!!
aaaaaa, kur traki! buutu LV, skieshus aizskrietu! ljoti ceru, ka atsauciiba netruux, un Maarins driiz atkal buus sveiks un vesels.
hmm, jau izleemu riit doties uz Gailjezeru, bet tad peekshnji atcereejos, ka sestdien plaanoju piedaliities pasmagaas sacensiibaas…
nepatiikama dilemma tagad :(
varbuut kaads zinaataajs var paskaidrot - ja riit no riita nododu asinis, cik tas smagi atsauksies uz manaam fiziskajaam speejaam sestdienaa?
…es domaaju, ka te nav nekaada dilemma…
Es pats piemeeram arii 6dien plaanoju 24H gonku…tachu par svariigaaku uzskatu paliidzeet Mārtiņam…tas kaa es starteeshu (ja vispaar starteeshu) nav pat otršķirīgi…es par to vispaar nedomaaju…
taa jau ir, Kasi, es tev piekriitu.
…tad tiekamies riit!!;)
neviens rīt caur centru nebrauks? varētu mani paķert līdzi… tas ja tā agrāk. ap pusdienas laiku jau pats aizkultos.
varu izmest mazu liikuminju gar tevi!!
super! es uz Lāčplēša ielas, bet varu izskiet kur vien tev ērtāk izbraukt. 26565222.
ok…pirms 8 zvaniishu!
…tik paeediet brokastis…savadak veel nepienjems!;)
Spēcīgs puisis, gan izķepurosies .Būs labi !
Jaunākais info no Mārtiņa mammas. Ir runājams, elpo patstāvīgi. Plaušu kontūzija, lauzts atsleg kauls, riba. Esot rokai stulba brūce. Problēma ar liesu. Čalis turās! Smiltenes posms būs jāizlaiž. Super ka letiņi nelaimē v ar apvienoties. Visiem paldies.
p.s. Riteni kurš nav cietis nemaz neatdevām policijai. Vienīgais pazudis labs telefons.Štrunts ar viņu!
ja nodosi asinis, tad biski labak krakisies…sliktak nebus
Kameer biju Gaiļezeraa…saskaitiiju vismaz 9 cilveekus, kas nodeva asinis Mārtiņam!!
Biju nodot asinis…
Čābigi, ka tāda nelaime, bet galvenais, lai viss būtu kārtībā!
Štrunts ar to posmu, galvenais kārtīgi atveseļoties lai varētu tikt uz kājām.
Lai veseļojās!
P.S. Šī sezona tāda briesmīgi traumatiska. Esam uzmanīgi.