kadu laicinu jau es nevaru atskruvet klanja skruuvi jo skruuvejot ciet un valjaa visu laiku viitni saraavu. skruuve ir atverama laikam ar 8. seshkanti. kadam ir kada ideja ka dabut valjaa, jo monobloks visu laiku chakareejas un dereetu ielikt jaunu bet neatskruuvejot to skruuvi nevaru monobloku iznemt. urbt ari kka negribas bet ja ir kada ideja tad palidziet ludzu.
Ja jau monobloks nav vajadzīgs tad paņem fleksi un nofleksē to klani nost,pēc tam būs vieglāk darboties ap to lai dabūtu vaļā to skrūvi.
ne es laikam nepareizi uzrakstiju, man ir sarauta taa vieta kur jaliek ieksa ta seshkante nevis viitne. Es ielieku seshkanti bet man vina griezas apkaart. var jau izurbt to skruuvi bet man taalu jabrauc lai dabutu jaunu, kads varbut var piedavat kadu labaku iespeeju.
Tev vajag šādu instrumentu:
;)
kur taadu dabuut?
Meklē specialos veikalos vai pie kādam labam meistaram. Labs instruments dārgi maksa. Labāk pie meistara.
Šie instrumenti ir paredzēti nolūzušu skrūvju izskrūvēšanai. Te gan ir vēlme saglābt esošo skrūvi,bet pie izčakarētas seškantes sēžas tā skrūve tāpat būs jāurbj,savādāk ārā nedabūsi ;(
Var mēģināt izvīlēt šlici priekš parastā skrūvgrieža. bet skrūve jebkurā gadījumā uz izmešanu
nu ok, neko dariit, paldies
dabūt to 6kanti ārā laikam var ari iesitot divus izmerus lielāku smalko zvaigzniti, 6kanta vietā, un vajadzētu izdoties…
varetu pameginat, launak jau nekluus
iesaku apmeklēt autoservisu. Tur varjadzētu būt instrumentiem ko iedzen ar spēku seškanša ligzdā, nezinu kā viņš saucas. Ja tas neder vai nav, tad var pie skrūves piemetināt seškanšu atslēgu …
skrūve varētu nebūt metāla, bet kāds sakausējums, piemetināt var nesanāk, bet ja var piemetināt tad tas ir vel vienkāršāk nekā mocīties skrūvet…
Jebkurā no aprakstītajiem variantiem skrūvei kirdik,ja vēl piemetina seškanti, tad var uzskatīt ka tam arī kirdik . Vēlu veiksmi cīņā ar nepaklausīgo skrūvi ;)
paldies :D Laikam bus javed uz servisu riiga lai iedod man jaunu skruuvi un iznem veco. Pasha speekiem laikam nesanaaks dabut araa.