Salsa Fargo 29er

Varbūt latvija kadam jua kautkas tads ir?

http://www.veloprofs.lv/lv/products/3/16/, un, vēl vari painteresēties Trek veikalā, liekas, ka kādreiz viņiem bija 29eri, bet drošs neesmu.

Es biju domajis tiesi Salsa Fargo
http://salsacycles.com/bikes/fargo/

Tas būtu forši, ja LV kāds tirgotu Salsa ričukus… tad es kaut ko iegādātos, jā gan!

:)

nja jo no asv sutit izmaksa apmeram 120 ls

Pieskaiti vēl muitu un PVN.
Bet nesaprotu, kāpēc tur tik īpašs ka par katru cenu tādu vajag.

[quote=Kaspars]Pieskaiti vēl muitu un PVN.
Bet nesaprotu, kāpēc tur tik īpašs ka par katru cenu tādu vajag.[/quote]
Pasaulē nav tikai WV un OPEL ir arī PAGANI,LAMBORGHINI un citi :)

Ir arī TVR, Caterham, Noble, Radical, un ko tu ar to gribēji pateikt? Es savukārt gribu pateikt lai neākstās un neņem kautkādu dīvainas ģeometrijas briesmoni ar tikpat dīvainu stūri. Neatbilst autora jautājumam, bet nu ieteikums par ļaunu nenāks.
P.S. Lamborghini ir Volkswagens :)

Fagro…
Intersanta kādēļ tieši šis ritenis kādam liekas interesants?
Rāmis smags, ir vieglāki un stingrāki par tādu pašu naudu…
Stūre… :) gaumes lieta protams, bet šaurums neļaus pārliecinoši griest līkumos.
īsais top tube liek domāt, ka braukšana no kalna varētu būt nervus kutinoša…

Vai nu bijusi laba reklāma, vai kādam daiļrunīgam čomam tāds ir… paskatījos lapu un pabrīnījos, kādēļ to tik ļoti vajadzētu gribēt. Pozicionēts kā brends piedzīvojumu ritenim.

[quote=Kaspars]Ir arī TVR, Caterham, Noble, Radical, un ko tu ar to gribēji pateikt? Es savukārt gribu pateikt lai neākstās un neņem kautkādu dīvainas ģeometrijas briesmoni ar tikpat dīvainu stūri. Neatbilst autora jautājumam, bet nu ieteikums par ļaunu nenāks.
P.S. Lamborghini ir Volkswagens :)[/quote]
vienīgais briesmonis esi Tu

Smalks velo
Atgadina fixed gear extreeemos velo ar street velo zemo rami un xc velo atrumu parslegshanas sisteeemu
Komplektaa vel disku bremzes un 29" rati
Ja nepatik sture tad var nomainiiit

iesaki labaku variantu ta lai man patiktos ja nepatik

Ne vienmēr jādomā un jārīkojas racionāli,dažreiz ir labi ļauties savām iegribām;)Īstenība interesants braucamais,vismaz kaut kas oriģināls.

gan jau ka tādu ričuku pie ums arī varētusalikt par tādu pašu naudu un ja ir vēlēšanās var uz viņa uzrakstīt SALSA vai TANGO vai VALSIS ražots tāpat ķīnā :)
a stūre jau ir gaumes lieta ja mugura nesāp var braukt ar šitādu, ja sāp pagriez par 180 grādiem un brauc kā opis :)

Salikt ta salikt, bet Salsa ričukiem rāmji ir tādi nedaudz specifiski- nav gluži mauntinbaiks parastais vai šosejnieks parastais. Pačeko Salsa lapu- sapratīsi.
Gadu atpakaļ es gandrīz jau pasūtīju Salsa Caseroll rāmi caur www.bike-components.de
Bija laba cena- 295 EUR. (tas gan bija iepriekšējais modelis, kas ir nedaudz savādāks, nekā tagad redzams Salsa lapā) Bet tad sapratu, ka rāmis tomēr tāda svarīga lieta, gribētos no sākuma “dzīvajā” apskatīt un aptaustīt.

pa tadam sumam negribas sutit nezinot isti ko

nu jā MAXIMAS riteņiem arī rāmji ir diezgan specifiski ne to mountains ne šosejas ne parastais :D
P.S. patika svara specifikācija… TBA ko uz latviešu valodu varētu iztulkot apmēram tā - NOPĒRC UN NOSVER!

Maximas riteni neskaitas jo tos pat nevar saukt par riteniem