Uz ātro pieredzes apbēršanu, ko sakat par šo:
Rock Shox Recon dakša uturn 85-130…
Vai ir vērts?
Patriez stāv dart3? Vai ir labāka??? Un vai der man - svars 90, augums 180…
Uz ātro pieredzes apbēršanu, ko sakat par šo:
Rock Shox Recon dakša uturn 85-130…
Vai ir vērts?
Patriez stāv dart3? Vai ir labāka??? Un vai der man - svars 90, augums 180…
viennozīmīgi labāka. Tā jau skaitās mazā Reba. Vajadzētu derēt!
ir ir labāka ņem tik ciet!
krietni labāka!
reku glīts visu rockshox dakšu salīdzinājums:
http://sram.com/en/rockshox/crosscountry/
virs dart plauktiņa ir tora plauktiņš, un vēl virs tā - recon, kas viennozīmīgi nav starp tām dakšām, par kurām par 70-80 kg smagākiem braucējiem būtu jāsatraucas “vai es neesmu šai dakšai par smagu”.
ātri pagrābta sauja atsauksmes:
http://www.bikeradar.com/gear/category/components/forks-suspension/product/recon-327-solo-air-10156
[quote=bikeradar]It seems like RockShox can’t do anything wrong at the moment, and it’s the same story again with its mid-level Recon fork. It uses the same 32mm legged bottom end as the more expensive Revelation fork, which means it’s pretty stiff and extremely well sealed.
Like all current RS forks, it smooths out nicely after a few rides and then seems utterly oblivious to any weather conditions or heavy use, running butter smooth even with minimal maintenance. The Solo Air has just a single air spring, but that makes setup nice and easy. The simple rebound damping is externally adjustable too, and you need to work the fork hard to leave it wanting. Compared to the Revelation, a steel steerer tube and different crown makes it 100g heavier, but for the money it’s a superb fork. The 351 coil version with 85-130mm U-Turn and Motion Control damping is a blinder for just £220 as well.[/quote]
[quote=translate.google.com]Šķiet, tāpat kā RockShox nevar darīt neko wrong brīdī, un tas ir tāds pats stāsts atkal ar tās vidēja līmeņa Renov fork. Tā izmanto to pašu 32mm kāju lejasdaļā, jo dārgāka atklāsme galdam, kas nozīmē, tas ir diezgan stipra un ļoti labi noslēgta.
Tāpat kā visas pašreizējās RS dakšiņas, to smooths kas patīkami pēc pāris braucieni, un tad šķiet gluži izklaidīgs jebkuram laika apstākļu vai smago izmantošanas, ekspluatācijas sviesta raitu, pat ar minimālu apkopi. The Solo Air ir tikai viena gaisa pavasarī, bet kas padara setup jauki un viegli. Vienkāršās atsitiena slāpēšanas ir ārēji regulējams pārāk un jums jāstrādā atzarojumā cietās atstāt sekmīga. Salīdzinot ar atklāsme, tērauda steerer cauruli un dažādām vainaga padara 100g smagāks, bet par naudu, tas ir Superb fork. The 351 spole versijai ar 85-130mm U-Turn un Motion Control slāpēšanas ir blinder tikai £ 220 as well.[/quote]
doma to kas ir rotosa pa 55ls?
vinjai rakstits ka kkas jamaina. bet tapat sanak labak ka dart ;)
nu man jau liekas, ka 55 Ls ap dakšu + izmaksas uz remontu un tehnikso apkopi u.t.t. kur tā vēl max 50 Ls, tik un tā letāk sanāk, pie kam būs veikta arī pilna apkope u.t.t.
nu tas gan :)
runājot par to ko Emīls raksta - tā recon dakša ar U-turn ir ok priekš XC? man jau liekas, ka viņa vairāk ir priekš DH, bet ko tauta saka?:):):)
jā, es arī biju gribējis šito jautāt.
ja runa tiešām ir par šo dakšu, iesaku kleimanam noskaidrot precīzas remonta izmaksas kādā dakšās kompetentā servisā, piemēram, mūkusalas ielas x-sportā. tur meistars ir pusdievs, ne cilvēks, viens no dakšu lietās pieredzējušākajiem pilsētā.
un pēc tam, zinot, cik kopā izmaksās dakša + remonts, vēlreiz labi apdomāt “vai man tiešām ir nepieciešams u-turn, vai es gribu ņemties - vest viņu uz servisu, pēc tam iet pakaļ -, vai varbūt man šo dakšu gribas tikai tāpēc, ka lēti atdod”.
ja ļoti gribas u-turn, tad jāņem ciet.
ja u-turn’u nevajag - ap simtu var atrast, piemēram, jaunu gaisa reconu, vai arī kādu vēl krutāku lietotu dakšu.
kazha, kur tu dh esi 130mm gājienu redzējis?
man tā dakša vispār liekas kas starp Dh un XC… kaut kas ne šis ne tas:)
ja liekas, tad sasitas
Nuu, DH tak katrs otrais mauc ar 130mm dakshu. :D
Shitaa dakshinja taads normaals freeride variants sanaak! XC braucot toch vareesi buut droshaaks ka nebuus peekshnjsh paarsteigums jaapiedziivo.
kas jums visiem ir?
vienam XC, otram DH, tresam freride.
ar gajienu 130mm normali var AM maukt.
sho dakshu liek cilveki saviem fulishiem kuriem pakalja gajiens ap 120mm un nav budzets lai nopirktu ko krutaku.
Kautko smagi esi sajaucis, kur fuuliitim ko taadu liek?? :D
Ja jau razjotaajs saka ka taa ir XC/Freeride daksha, tad kas tur vel ko diskuteet? lol
pastāv taču XC FS, ne tikai DH. man Giant Anthem oriģinālajā komplektācijā bija Recon.
Paldies par atsaucību manam topicam
To blieztunmaukt : man tiešām ir ideja iegādāties to dakšu, un paldies par vietas ieteikumu, kur to pārbaudīt, es kaķi maisā nepērku nekad, bez spečuka izmeklēšanas, nekas netiek pirkts…
Par U-turn, man drīzāk gribas lock out… es esmu izpētījis forumus, bet visur dakšas piedāvā sākot ar 150 un uz augšu, tāpēc arī esmu sapratis, ka atrast ko budžetīgāku nav iespējams, bet braukt gribas vairāk, nekā turēt velo servisā uz dart dakšas remontu, tāpēc, ja ir kādam ko piedāvat normālu, varu izskatīt visas iespējas:):)
ir ari AM fulits, drosvien tik talu neesi aizdomajies.
te ari tads viens tirgojas ja neesi pamanijis.
xc neviens nemauc ar 130 gajienu un dh jabut dumam lai ar tadu brauktu.
‘Neviens’ ko emils pazīst? No kurienes tāda info, esi kādu mega pētijumu redzējis/veicis vai izmantota tautas metoda ‘izzīst no pirksta’?
atrast ir iespējams, ja ieliek sludinājumu “pērku”.