doma ir loti vienkarsa, mekleju riteni parsvaraa xc ar daziem elementiem ieks striita, bet loti nedaudz, jo galvenokart velos piedalities tados velomaratonos kaadi ir cesis->valmiera vai ~ taa :) esmu nonacis pie viena normala ritena:
skatijos ka dakssa vareja but labaka, nonacu pie secinajuma ka gribu tomer bik normalaku dakshu, piem. ja nav labaku variantu pa sho cenaas lidz 350ls…tad es gribetu zinat vai var shitam ritenim uzlikt suntour xcp 75 100mm ar lockoutu :)
bet pienemu ka noteikti jabut ari labakiem variantiem :) ir ieteikumi?!
te forumā jau ir bijušas diskusijas par to
labāk ieekonomē uz disku bremžu rēķina, ne dakšas
IMO - var dabūt labāku komplektāciju par 350 Ls, kaut vai tie paši Author vai Superior veļļuki, tur būs arī labāka dakša…
nu jaa…neko daudz es no ieprieksejam diskusijam neieguvu…jo man butiba galvenaa veelme ir norm daksha, labi parsledzeji, labas bremzes :) parejais nu taa…ari raamis lai nav pilniibaa taisns kaa xc…bet bik jau ar kko krustots…kkas lidzigs all mountain bet ne gluzji…nu gruti ir izstastit…es tagad jutos apjucis, gribetos lai kaads ritenis butu letaks…mosh kads var izpalidzet ar atlaidi?!
Superior bij paaris varianti, kuri man arii ljoti iepatikaas. Bet uz dakshu tieshaam neekonomee. Man bija daksha Suntour XC 100 (taa laikam saucaas) un sadauziiju veesaa mieraa uz neliela izcilniisha ar sleegtu lokautu. Tagad 3dien monteeshu virsuu REBU. Pats domaaju, ka to tik viegli nenokaushu.
Piedāvātajā cenu grupā viens no sakarīgākajiem liekas
Superior XC840 http://www.zumus.lv/pub_img/velo/superior_bike_models/XC840_liels
Rati, sēdeklis, rāmis, dakša, SRAM pārslēdzēji (liekas labāki par Shimano analogiem), bremzes - viss ļoti OK prekš viņa cenas
Svars arī laikam ļoti sakarīgs