Rīt 26/08 Rīga - Sigulda - Rīga

Chau!
Rīt ap 11iem izbrauksu no mārupes uz siguldu, šoseja, temps ~28-30km/h. Rīga -Sigulda - pāris reizes uzforsējam siguldnieku - caur murjāniem - pauzīte rāmkalnu kafejnīcā ar bulciņām un tēju - Rīga. Braukšu jebkurā gadījumā, bet gribētos to darīt foršā kompānijā un nešaubos ne mirkli ka šeit tāda apgrozās :)

tel
Sandijs

[quote=eBiker]Chau!
Rīt ap 11iem izbrauksu no mārupes uz siguldu, šoseja, temps ~28-30km/h. Rīga -Sigulda - pāris reizes uzforsējam siguldnieku - caur murjāniem - pauzīte rāmkalnu kafejnīcā ar bulciņām un tēju - Rīga. Braukšu jebkurā gadījumā, bet gribētos to darīt foršā kompānijā un nešaubos ne mirkli ka šeit tāda apgrozās :)

tel 28668666
Sandijs[/quote]
Kāds aptuvenais maršruts,cerams ne caur centru,~150 km ja pareizi sapratu.

Hello ! wot radas interesants jautajums?Jus te brauciet loti nopietnis treninu gabalus a kuras vietas jus ienmiet sacensibas ??? spriezot pec trninu apjoma pirmaja 10 jabut SEB ???

Uz Siguldu brauc pēc garšīgām bulciņām.

tiesam interesanti ;)?tur tiesam jabut labai ieksai 150 km nobraukt trenina ;))))?

rēķini, ka 100 no tiem būs ar salīdzinoši zemu slodzi
Vai velotūristi kas katru dienu ar nokrautiem velo veic ap 100 un vairāk km ir baisi sportisti? ( protams ir daudz šādu tūristu, kurus noliekot uz trases, parāda nesliktu rezultātu, bet viņi tik un tā ir vienkāršā tauta ).

Cik man zināms, no SEB sporta desmitnieka te forumā neviens neapgrozās, no tautas ja nu vienīgi Velomens. Vari minēt, kāpēc tā.

Marsruts: marupe - dienvidu tilts - zzk purchika, jo man vajag nopirkt jaunas brilles - siguldas soseja - sigulda - atpakal uz marupi caur murjaniem tikai bez zzk :))
150km nebus, man no majam sanak kkur 120-130 apmeram

AINARS P: es nebraucu sacensībās, es minu tapēc ka man vienkārši patik to darīt :)

bus jau labi ;)))

Neviens jau neteica, ka tie simtnieki tiek braukti katru dienu, tur jau tā starpība. Cilvēki šeit ir tik labā formā, lai spētu pieveikt 150km nenomirsot, bet ne tik labā, lai sacensībās atbrauktu pirmie.

Tātad pirmais solis ceļā uz rezultātiem- pamest forumu. :)

nemāk lasīt/rakstīt? :D

nemāk lasīt/rakstīt? :D[/quote]

ha ha ha :D toch sasmējos :D

Paldies par kompāniju Kasparam, kopsumma sanāca nepilni 137km, nepilnās 5h. Mans pirmoreiz ieslēgtais endomondo saka ka es esmu nosačkojis un nobraucis tikai 121km, bet nu labi, ticēšu savam senajam biedram Sigmas kompim šoreiz :) Visu laiku tikai pavējš un turaidnieks/siguldnieks arī mainījis virzienu un gāja tikai uz leju :))
Un jā, laiciņs vienkārši sapnis, ar tādu kaifu sen nebiju maucis! Peace visiem un marš sēžas uz velo un nesēž forumā :)

[quote=eBiker]Paldies par kompāniju Kasparam, kopsumma sanāca nepilni 137km, nepilnās 5h. Mans pirmoreiz ieslēgtais endomondo saka ka es esmu nosačkojis un nobraucis tikai 121km, bet nu labi, ticēšu savam senajam biedram Sigmas kompim šoreiz :) Visu laiku tikai pavējš un turaidnieks/siguldnieks arī mainījis virzienu un gāja tikai uz leju :))
Un jā, laiciņs vienkārši sapnis, ar tādu kaifu sen nebiju maucis! Peace visiem un marš sēžas uz velo un nesēž forumā :)[/quote]

:) Nebūtu vakardienas vēlais 70 km brauciens, šodien ripotu gludāk :) Bet arī nebij slikti. Laiciņš tiešām labais, pat tagad ar lielu nogurumu, prasās vel kaut kur izbraukt :D