Rīgas kungi filma par velokurjeriem online

«Rīgas kungi» ir stāsts par mūsdienu pilsētniekiem. Par cilvēkiem, kuri apvienojas modernās ciltīs un pielāgojas to kārtībai. Filma seko vienai no šādām urbānām grupām — Rīgas velokurjeriem un četriem tās dalībniekiem. Rāciju sarunas atklāj kurjeru savstarpējās attiecības un pilsētas vērojumus, bet filmas varoņi — Kurzeme, Raitis, Šahists un Pēteris atgādina par atšķirīgajām personībām, kuras veido ikvienu grupu.

Rīgas kungi. Dokumentāla filma, Latvija, 2015.
Režisore: Adriāna Roze.

http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/12.11.2015-latvijas-kods.-rigas-kungi.-dokumentala-filma.id59887/#_=_

Es vienam kurjeram prasīju so jautājumu, vins teica apmeram 100km

Maz.

100 km viņš var noripināts, ja ir liels noslogojums. Pārējā laikā dzīvojas pie Brīvības pieminekļa ar draugiem.

Esmu stradajis cita firma…man sanaca videji 150km pa dienu…mazak par 100km nesanak un ir bijis biezi slieksnis 200up slieksnis? ja i velme nopelni un vari atiecigi braukt, tad ta sanak? …tas ir fantastisk trenins, kur var atsedet stundas uz ritena 8-9stundas un jo atrak un precizak brauc, jo vairak nopelna…nekur citur to nevar dabut?

Dažas interesantas filmas par un ap velo, kam ziemā nepatīk biatlons un visādi skī džampi.

‘Race Across The Sky’ (2009) (imdb.com 7.8)

‘Premiun Rush’ (2012) (imdb.com 6.5) - par velo kurjeriem

‘Tour De Force’ (2013) (imdb.com 5.9)