Man ir plāns šodien aizšaut uz Riekstukalnu un nedaudz pabraukt XC. Pie reizes apskatīt kādas jaunas vietas. Citiem vārdiem sakot tāds jam sesijas variants.
p.s. ar mani var sazināties 29203131.
Man ir plāns šodien aizšaut uz Riekstukalnu un nedaudz pabraukt XC. Pie reizes apskatīt kādas jaunas vietas. Citiem vārdiem sakot tāds jam sesijas variants.
p.s. ar mani var sazināties 29203131.
Tātad plāns ar Riekstukalnu izdevās. Tika izbrauktas visas līdz šim izveidotās XC trases. Dienas noslēgumā apskatījām potenciālu stigu, kuru nākamgad iekļausim sacensību apritē (patreiz tur ir nepieciešama talka, lai iztīrītu). Sestdienas treniņā piedalījās ~11 braucēji. Lielākā daļa zīmju (Trek kausa III posma marķējums) ir palikušas un trases segums ļoti pateicīgs braukšanai.
juu, bija pa pirmo.
Vai kāds, kurš ar mūsdienīgiem priboriņiem ir apmērījis MTB trases uzbraucienu un nobraucienu no Riekstukalna, nevar man iedot galvenos parametrus: ceļa garumu kāpumā (kritumā) un stāvumu? Man patiešām to vajag…
http://www.codesmaleji.lv/thumbmaker.php?pic=301.jpg&err=1&w=800
5 aplji iekshaa
GPS Data
Device Edge 305 3.20
Summary Data
Total Time (h:m:s) 1:58:02 4:39 pace
Moving Time (h:m:s) 1:57:06 4:37 pace
Distance (km) 25.32
Moving Speed (kph) 13.0 avg. 38.3 max.
Elevation Gain (m) +854 / -858
Elevation Change Total (m)
Total Elevation 1,712
Elevation Gain 854
Elevation Loss 858
Net Elevation Change -4
Vertical Speed Average ( m/min) Maximum (m/min)
Ascent 7.3 90.0
Descent -7.3 -318.0
Grade Average (%) Maximum (%)
Overall Grade -0.0 –
Ascent Grade 8.0 35.7
Descent Grade -6.0 -18.7
Relevant Data
Start Elevation (m): 48
Finish Elevation (m): 44
Min. Elevation (m): 38
Max. Elevation (m): 87
Time Data Total % of Total
Total Time 1:58:02 100.0
Moving Time 1:57:06 99.2
Ascent 0:58:08 49.2
Descent 0:33:37 28.5
Flat 0:25:21 21.5
Weather Data Average Low High
Temperature (°C) 20 19 21
Relative Humidity (%) 52.4 46.3 56.1
Wind Speed (kph) 19.7 16.7 22.2
ja tev ir skaitliskie dati (fails no kura to grafiku ziimee - tas ir tas ko ansim vajadzeetu)
Kaspi4, ja es pareizi saprotu, tie ir 5 nobraukti Riekstukalna apļi pa trasi, kā notiek gonka?
Kas attiecas uz grafika pārvēršanu skaitļos - es agrāk darbināju ‘java’ programmiņu, kur nodefinēja asis, tad ar peli klikšķināja uz zīmējuma līknes, un failā rakstījās attiecīgās x;y vērtības, bet vai tas viss instalēsies un strādās uz XP platformas, nezinu…
Tas ir viss, kas man ir, jaa tie ir 5 aplji
Jau labu laiku atpakaļ nebūtībā aizgāja viena no slavenākajām TREK krosa trases takām- tautā dēvēta par “Milzu Lempja bedri”.
Tagad dienas ir skaitītas vēl vairākām interesantām takām- drīz tur meža vairs nebūs. Trešdienas pievakarē tiek piedāvāta, iespējams, viena no pēdējām iespējām tās izbraukt. Tie, kas ar orientēšanos ir vairāk nekā uz “Jūs”, varbūt būs pat vēl lielāki ieguvēji, jo varēs iepazīt un izbaudīt arī kādu papildus taku:)
Laipni lūgti uz RK apkārtni- http://www.xc.lv/mtb/forums/viewtopic.php?id=23832
Vismaz tautas folklorists, kurš to izdomāja, vēl ir dzīvs…
Protams, skumji tas viss. Jūrmalā arī kāpas josla manos pusaudža gados bija braucama no Lielupes ietekas līdz pat Kauguriem, bet tagad privātie ar žogiem tur daudz ko ir sabojājuši:(
Sakarā ar to ka Latvijas čempis XC nevar notikt Siguldā, tas notiks Riekstukalnā. Varēs izbraukt gan vecās piemirstās takas, gan iespējams būs arī kāda jauna.
Pēdējais “klasiskais” XC liekas bija 2008. gadā.