Tu ar MTB? Šogad noprotu, ka tikai asfalta segums? Es došos ar 700x23 slikiem, Ja ir MTB, tad Gandrā kādreiz bija forši sliki, bebija dārgi, ar diezgan zemu profilu. Kādreiz, kad kurjerēju tādas bija topā :) Laikam 26x1.5 vai 1.25
Pērc bez protektora (slikus)! Protektors ir mārketinga tirks. Lai velosipēda riepai uz slapja asfalta sāktos akvaplanēšana, nepieciešamais ātrums ir +200km/h. Protektors neuzlabo saķeri un riepai dod tikai papildus svaru, kas ievērojami palielina paātrinājumam nepieciešamo enerģiju, jo tā ir rotējošā masa. Es ieteiktu 26x1.25 Bontrager Road Warrior vai analogas.
nebuus pa tievu tai trasei(par 700x23)? jo bij doma ka jaamaina taa priekseejaa pret ko resnaaka, bet ja kaads gudrs saka ka varees norm , tad driizaak pakalju(700x35)mainiisu pret ko tievaaku. uz cik apmeram atmosfeeraam, ja velo sver ap 14 un es 70?
nebuus pa tievu tai trasei(par 700x23)? jo bij doma ka jaamaina taa priekseejaa pret ko resnaaka, bet ja kaads gudrs saka ka varees norm , tad driizaak pakalju(700x35)mainiisu pret ko tievaaku. uz cik apmeram atmosfeeraam, ja velo sver ap 14 un es 70?[/quote]
Šosejas riepas par tievu nebūs, daudzi brauks ar 23 vai 25 platuma riepām.
Spiedeinu laiž tik cik uz borta rakstīts. Ir labas riepas, kurām var dot iekšā 12atm, dažām pat 15atm. Tās gan ir tubular(trubiņas) riepas, nejaukt ar bezkamerniecēm.
Piemēram, TREK Piedrujas ielā esot speciāls “dibenmērītājs” :)
Aizej-uzsēdies un viņi tev pateiks, kurš ir tavs beņķis! Vai tas reāli darbojas - nezinu! Taču viens no variantiem, lai nav jātestē visi beņķi.
P.S. Netaisi tik lielas atstarpes starp rindiņām. Izskatās, ka tev bail, ka tavu postiņu nepamanīs ;)
Es no savas pieredzes varu ieteikt Maxxis Detonator. Meklēt var gandrs.lv Pa sausu asfaltbetona segumu iet labi, pa citiem segumiem vidēji labi, pa sniegu un ledu neapmierinoši.