Raksts: Aicina Vienības velobraucienu padarīt sabiedrībai pieejamāku

Man domāt ka vēl vajadzētu uzrakstīt kādu vēstuli mūsu eiroparlamentāriešiem - gan jau rubika kungs ar ždanokas kundzi neatstās šo jautājumu novārtā un spēs pievērst visas Eiropas uzmanību tam kā tiek organizēts VB ar varu izspiežot necilvēcīgas dalības maksas no nabaga riteņbraucējiem, kuriem jau tā vienīgais kas pieder ir karbona ričuks ar XTR aprīkojumu, un tas pats pirkts tālajos treknajos gados un jau sen ir nolietojies.
Un vispār vajadzētu saformēt kādu komisiju kura izmeklēs vai gadījumā Japiņa kungs par no VB rīkošanu iegūtajiem līdzekļiem nav sācis sev celt pārlieku greznu villu jūrmalas kāpu zonas lieguma teritorijā.

Cepšanos par SEB dalības maksām uzskatu par stulbumu, bet par Vienības braucienu - atbalstu. Šis pasākums ar šo naosaukumu nedrīkst būt biznesa pasākums, jeb darīt jau tā var, bet labi tas nav.

[quote=Delfins]…
parādiet tāmi![/quote]
Delfīn. Nu “aizpeldi” uz IJSA biroju. Esmu pārliecināts ka Igo Tev tāmi arī parādīs… Nu protams ka tāmē būs IJSA administratīvie izdevumi. Bet ne jau nenormālā peļņa.
Ko var cepties - IJSA ar Mercedes džipiem taču nebraukā un ar platīna pildspalvām rezultātus neraksta !!!

Mēs te jau kopš 2000.gada nodarbojas, ejiet visi d!@#$ :D

Tas, ka dalības maksas aug, tuvojoties sacensībām, nebūtu tas briesmīgākais. Loģiski, ka arī organizatoriem lietas jāplāno laikus. Neizprotu tikai vienu - kāpēc nevar atļaut līdz zināmam laikam (teiksim - ne vēlāk kā 10 dienas līdz startam) mainīt dalībnieka vārdu, ja tam, kurš jau pieteicies, rodas kādi nepārvarami šķēršļi. Uz numura tak vārdu neraksta un dalībnieku saraksts (es ceru) ir elektronisks? No organizatorisko izmaksu plānošanas viedokļa vai nav vienalga - brauc Jānis, Pēteris vai Anniņa?

Redzēs kāds būs faktiskais dalībnieki skaits svētdien, bet šķiet, ka diskusijai nav īsti pamats, ja jau velo.lv ziņo par noapaļotiem 4000 dalībniekiem :)