Pulsometri / gps pulksteņi

[quote=androns1983]ir sigma pc-15 pulsometrs (pirku lietotu)
http://cdnmos-bikeradar.global.ssl.fastly.net/images/bikes-and-gear/accessories/gadgets/heart-rate-monitors/1268393518305-12xn97qtxyeec-630-80.jpg

Pagājšgad jau sākās gļuki ar pulsa pazaudēšanu … itkā ar jostas kontaktu visam būtu jābūt ok - viss sasvīdis un kā vajag. Baterijas jaunas. Bet tāpat gadās, ka pakāš signālu … un tad principā uzreiz (viņam kādu 15 sekunžu cikls, kamēr atgūst) atgūst. Tad atkal mēdz pazaudēt.

Diez tur kaut kas jostai aizgājis pa bārdu būtu? Viņas mēdz noklāties ?[/quote]

Cik veca josta? Man Tom-Tom josta pārstāja strādāt un gan pēc internetiem, gan pulsometrs teiktā pati josta ar laiku nolietojas un kontakti pārstāj normāli darboties. Efekts ir pārāk zems vai brīžiem pīķos neadekvāti augsts rādījums. Jāmaina josta.

apstiprinu pieņemumu ka jostas nolietojas, man garmina josta, strādā normāli , tad pārlec režīmā kur pulsa rādījums ap un virs 250 sitieniem, Garmin servis man pārbaudi atteica , tādēļ pārbaudīju sevi un ar izslēgšanas metodi norakstīju jostu, tagad bendēju sevi nezinātniski

Vismaz Garmin jostām ļoti pieaug kontaktvirsmu pretestība. Otra problēma ir sāļu uzkrājums starp abām pusēm (vidū), taču to var atrisināt izmazgājot. Kamēr ir pirkuma dokuments, var dot pa garantiju. Taču tagad man vietējā Garmin bodē paziņoja, ka jostu atsevišķi vairs ražotājs nepiedāvā, jāpērk viss komplekts. Nospļaudījos un nopirku jaunu duālo, jo vajadzēja steidzami.

Mana iet šķiet jau 6 gadu, izskaloju ar rokām, kad intensīvāk braucu.
Vienreiz vienas nometnes pirmajā braucienā jostas atteica vismaz diviem braucejiem, pieņēmām, ka bija pārcentušies ar pakošanu “locot”.