Sveiki. Man par murgu ir izvērtusies priekšējā pārslēdzēja (XT FD-M771) regulēšana. Biju to noņēmis uz ziemu, kad krāsoju velo rāmi. Pirms noņemšanas viss strādāja ideāli. Noņēmu trosīti, kura vēl bija labā stāvoklī, kopā ar visu šifteri. Tagad saliku atpakaļ, trosīti pievilku pie pārslēdzēja un sāku regulēt. Vienīgais, ko man normāli sanāk saregulēt ir pozīcija, kad priekšā ir mazākais zobrats, bet aizmugurē trīs - četri lielākie. Priekšējo vidējo zobratu saregulēt nespēju, kur nu vēl runa par lielāko. Ja kaut kas sanāk ar nestrīķēšanos, tad problēmas rodas tajā, ka nevar uzcelt vai nomest no viena uz otru zobratu. Un tā tas atkārtojas bez maz vai stundām ilgi. Varbūt kāds lūdzu var pa soļiem šeit aprakstīt kā šo lietu dara lietpratēji, varbūt ir kādi knifiņi, piemēram, vispirms regulācijas skrūvītes ir jāieskrūvē līdz galam un tad trosīte jāpievieno vai arī pārslēdzējs ir jāpaceļ un tad trosīte jāpievieno, vai … Šausmīgi šo darbu gribas izdarīt pašam. :) Tāpēc lūdzu padalieties ar gudrībām. Un varbūt kāds var vēlreiz paskaidrot kā darbojas regulācijas skrūvītes. Iespējams es kaut ko ne tā neesmu sapratis un daru nepareizi. Paldies.
http://www.youtube.com/watch?v=T43IJue7iiI
Doma tāda, augstums 2mm virs lielākā zobrata,pārsledzejam jābūt paralēli zobratiem,ķēdi uzliec aizmugurē uz lielākā priekšā uz mazākā, ar atdures skrūvēm piespied pārslēdzēju pie ķēdes (viegli,tālai tikai pieskaras ar slēdža iekšējo malu) tad pievieno trosīti un atdures skrūvi paskrūvē uz āru lai parslēdzejs atiet nost no ķēdes apm. 2mm.,tāds attālums nodrošina ķēdes nenokrišanu uz monobloka. Tad slēdz uz augšu, augšējā pozīcījā uz lielākā zobrata atstatumam starp parslēdzēju un ķēdi vajadzētu būt 2-3 mm.ja vairāk tad ir iespēja ķēdei krist nost.
ļoti svarīgi ir trosīti pievienot tieši tā kā ir paredzējis ražotājs savadāk nekas nesanāks.
Procesa gaitā radīsies daudz jautajumu, bet visas situācijas aprakstīt nav iespējams.
tākā seškantis tev rokā…