Precizētais 2009.gada kalendārs

Tandēms mājas lapā ievietots treneru padomē precizētie laiki un vietas 2009 gada sacensībām…

Varbūt varu lūgt atšifrēt tās vecumu grupas, kas norādītas zem sacensību nosaukumiem jūsu mājaslapā ievietotajā kalendārā?! Nekur noteikumos tādus vecuma grupu apzīmējumus neatradu! Pretējā gadījumā ir interese par šosejas sacensībām, bet nevar saprast vai manai vecuma grupai tajās vispār būs iespēja startēt?!

Paldies!

Gintbox es apskatījos Tandēma mājalapā to kalendāru, xls formātā un viss ir pa smuko atzīmēts nevis ar burtiem bet reālās vecuma grupas piemēram M18, M16, prieks ka ir kāds kas šajos ne visai vieglajos laikos cenšas:)

Jā, es pieņēmu, ka ir papildināts tas iepriekšējais kalendārs, aplauzos!

Vislielākie komplimenti autoram par tik labi sagatavotu kalendāru, viss pārskatāms un skaidrs, es teiktu - PERFEKTI!

Paldies!

Paldies par vērtējumu…ir mēģināts sakaņot un saprotamā veidā atspoguļot arī mūsu kaimiņiem šo kalendāru,jo ir izteikta interese… ja pamanāt kļūdas un kas neskaidrs ,droši signalizējiet, pirmie jautājumi ir saņemti…palabošu.Veiksmi visiem jaunajā sezonā!!!

http://www.rsktandems.lv

tikai jautājums par Krimuldas posmu. Kurā datumā tas īsti ir? Tandēms lapā ir 17. maijs, bet velo ir 24. maijs

sportlat posmi apzināti ir neielikti Jūsu sac kalendārā?

Paldies par iebildēm…diemžēl Sportlats savu riteņu kalendāru nav iesniedzis LRF lai to ieliktu kalendārā…apsolos izčekot un ielikt Sportlata pasākumus arī kopējā kalendārā tuvākajā laikā,lai skats uz pasākumiem būtu pārskatāmāks…Paldies par iebidēm!

5.aprīlī RRS atklāšanas sacensības apzīmētas kā visiem veidiem (šoseja, MTB un BMX) piederīgas. Vai tas nozīmē, ka brauc ar jebkuru velo visi vienā grupā, jeb arī paredzēti atsevišķi dalījumi pa veidiem?

…nu esam “Tandēma” mājas lapā papildinājuši un palabojuši jusu iebildes…un vēl jau būtu lieliski ja uz mūsu e-mail varētu atsūtīt nolikumus un pēc tam rezultātus ,ko pie katra mača pielikt…esmu viarākkārt lūdzis visām ieinteresētajām organizācijām,bet atsaucība maza…par 05.04. ir ziņas ka visas kategorijas un dalīsies pagrupām, jo notiks Biķernieku bāzē…nolikums jāmeklē pie RRS vadoņiem.