Polar IRda

Kāds ir no polar s sērijas caur infrasarkano portu sūtījis failus uz datoru? Der jebkuršs infrasarkanais adapters vai tikai polar orģinālais?

nopirku m79 pašu lētāko adapteri un viss notiek, dati sūtās

cena bij ap 3,50

Ar šo jautājumu pirms kādiem pāris gadiem daudz nervu pabojāju un vairākas Irdas izmēģināju, kuri nederēja līdz beigās viens pa apt 5 lvl tagad strādā nevainojami.
Ja interesē tieši kāds modelis ir man - raksti e-pastu un pameklēšu iepakojumu.

strādā pilnīgi ar jebkuru IrDA…
ja nestrādā - vainīgs roku līkums… jātaisno…

[quote=Delfins]strādā pilnīgi ar jebkuru IrDA…
ja nestrādā - vainīgs roku līkums… jātaisno…[/quote]

Vai Tu varētu paskaidrot paplašināti?

Man arī iet ar kaut kādu ķīnieti pa 7 Ls. ;)

Man arī iet kaut kāds nezināmas izcelsmes?. Kad pirku tad pārdevēji veikalā brīnijās- kam tāds vispār vairsl vajadzīgs un neslēpa skepsi. Brīdināja ka gadījumā ja datus nesūtīs, atpakaļ neņemšot. Tiesa, summa bija tuvāk pie padsmit latiem, ne 5 :(.

uz kāda pamatojuma viņi preci varētu neņemt atpakaļ?

Nezinu. Es negribēju uzsākt diskusiju par šo tēmu. Tie bija treknie gadi, kad vienmēr taisnība bija pārdevējam. Bez tam- nebija nepieciešamības nest atpakaļ.

IMHO, pec likuma preci ir jāņem atpakaļ, ja tā nepilda savas f-jas… respektivi atnestu uz veikalu un pieraditu:

• pieslegtu
  • uzliktu draiverus
  • uzliktu softu (Polar softs strada pat no USB fleškas neinstalējot)
  • nočekotu ka neiet ar jebkādiem settingiem.

Ar jebkuru kinieti ies Polar sinhronizācija.

Un par to brinišanos - IrDA ir vienkāršākais veids kā parsutit datus - vistirakais serialais ports caur “optiku”, nekadu specialu ubermega čipus nevajag - jebkurš mikrokontrolieris ir spejigs realizet datu parsutisanu.

neertums ir taja, ka vajag “redzamibu” un no maza attaluma. Interfeisam ka tadam nav ne vainas ;)

Es jau rakstīju, ka negribēju ar pārdevēju uzsākt diskusiju par atpakaļ ņemšanu/neņemšanu.

heh, man šis ir sāpīgs jautājums jau kopš sezonas sākuma, jo veikalos atrast vispār nevarēju. tā nu iztiku bez. varbūt variet padalīties ar info, kur pašlaik to var nopirkt?

Es pirku parastā datorveikalā. Google neko nepiedāvā (internetveikalos/ datorveikalos)?

Papilns!!

http://www.salidzini.lv/search.php?q=irda&cn=&cl=

Es gan nesteigtos apgalvot, ka “strādās ar jebkuru”, bet piekrītu, ka ar vairumu jāstrādā. Ja vēlaties kvalitatīvu iekārtu, jāmeklē ACTiSYS ražojumi.

Paldies, viss strādā ar parastu irda pa 5.60ls