Šeit var atrast daudz noderīgas info http://www.askerjeukendrup.com/
jo džekam ir gan teorētiskās zināšanas un reāla pieredze darbā ar visaugstākā līmeņa sportistiem.
Atliek tikai izvērtēt vai Tautas klases 30km braucējam vajag to pašu ko 5-7h braucējiem…
Bij laiks kad ar viņu sadarbojos,bija interesanti.
Ja Tu brauc piemēram Sebā pa pirmo trīsdesmitnieku, tad varbūt tas ir aktuāli, jā nē, tad daudz aktuālāk - vienkārši vairāk trenējies. Un ja tā ir tautas klase, tad izturību tur vajag ļoti maz.
Konkrēti šis ir tulkojums, kas apstiprinājies uz savas ādas- esmu braucis 3 stundu treniņu rīta agrumā gan ar, gan bez brokastīm pirms tā, bez bija vieglāk. Tieši tāpat treniņš tikai stundu vai divas pēc pusdienām nav diez ko patīkams.
Cik veseliigi ir treninji no pasha riita pirms brokastiim? Jautaaju, jo par cik esmu “riita cilveeks” labpraat treneejos tieshi no riita, tachu baidos par to, ka tikko peec pamoshanaaas, dot virsuu liekaas iisti nav pareiz. Tas taa ir vai nee?
[quote=Sandis]
Beidz, šī nu gan nav labākā izvēle. Aizbrauc labāk uz TREK veikalu, tur ir īsta manta! :)[/quote]
nav nekas pret Tevis minēto veikalu, bet SIS produkti man kaut kā ne ļoti. nopirku komplektiņu (trīs dažādi pulverīši) un vienīgais, kas daudz maz iet pie sirds, ir dzēriens slodzes laikā. tas kas skaitās pirms slodzes vispār nekāds. bet tas ir tikai mans personīgais subjektīvais viedoklis - zinātniski nepamatots :)
enervit gan iet pie sirds, izdzeršu savus krājumus, būs jādodas pie FOXa. vēl patīk squezy un powerbar. kāds vispār squezy vēl izplata - TREKā neredzēju…
[quote=FOX][quote=Sandis][quote=EdgarsZ]
Kur šādu produktu var iegādāties?[/quote]
Beidz, šī nu gan nav labākā izvēle. Aizbrauc labāk uz TREK veikalu, tur ir īsta manta! :)[/quote]
Un tā būtu? Lūdzu pamato savu viedokli.[/quote]
SIS enerģijai un PROFILSPORT uzturvielu balansam. Vados no savām sajūtām un dakteres Marutas ieteikumiem.
Spēcīgi argumenti. Varbūt turpmāk, pirms kaut kau “špļauj ārā”, padomā, vai ir vērts. Savādāk no tādiem ieteikumiem zūd visa foruma jēga un kvalitāte.[/quote]
Ok, tad būšu ļoti priecīgs dzirdēt kādu “spēcīgu un foruma kvalitāti uzturošu” argumentu par labu Enervitam. :)
Jautāšu tieši - kāpēc man būtu jāizvēlās tieši šī brenda produkti? Ar ko tas ir labāks par saviem Latvijas tirgū esošajiem konkurentiem? Man ir nepieciešams pre-event dzēriens pirms sacensībām, dzēriens slodzes laikā + želejas sacensībās, un kaut kas arī priekš recovery pēc treniņiem/sacensībām. Skrienu, peldu un braucu ar velo.