Lai viss būtu ērti pārskatāms gan man, gan citiem, nolēmu izveidot sarakstu ar internetveikaliem kuri sūta preces uz Latviju, tādējādi ērtāk būtu sameklēt to kas vajadzīgs un salīdzināt cenas. Ja kādam zināma vēl kāda bode, ļoti pat vēlams paziņot linku.
Man tā vienmēr ir bijuši tumša bilde, jo ir gan muitas nodoklis, gan PVN un šķiet, ka katrreiz tas tiek rēķināts pēc kādas citas formulas (vienreiz pat bija gadījums, kad no cipara dolāros nodoklis vienā mierā tika sarēķināts tā, it kā tas būtu latos, ko pamanīju tikai vēlāk). Bet kopējā sakarība ir tāda, ka uzrēķina parasti mazliet vairāk, nekā es esmu iecerējusi izdot :D
Un tomēr daudzām precēm tas viss kopā iznāk lētāk nekā Eiropā.
rēķina PVN un muitas nodokli.
katrai precei ir savas nodoklis.
viņiem ir vesels katalogs.
hidrauliskās bremzes kuras uzdevu par parastajām dabūja vai nu 7% vai pat 14% (slinkums meklēt pavadzīmes)
bet nu labāk tiešām nodeklarēt uz mazāku summu.
vai kads ir ko sanemis no www.rad-laden.de ? kadas atsauksmes un cik ilgi apmeram tas process bija?
pats gaidu otro nedelju, bet statuss kaut kads divains uzraadaas - Paid.
[quote=wrongway]…
bet nu labāk tiešām nodeklarēt uz mazāku summu.[/quote]
aplam…
tāda iespēja jārunā ar pārdevēju…
ja nau iepriekšējs “čats” par dāvanu/“gift”/, tad pakas sānos būs packinglist ar visām izmaksām… un tad var sāpēt…
cena atkariga no daudziem faktoriem, atkariba no kura veikala suta, dazhi veikali veikali izmanto DHL, dazhi UPS, dazhi USPS, tur cena variejas…Vispar, gandriz internetveikalaa ir tak shipping izcenojumi! :)
Varu papildināt par vēl vienu kantori no Vācijas, kam pasūtīju aplodas un pakaļējo rumbu: http://www.starbike.com/ Shippings 15 EUR, prece atnāca 6 dienās. Atbildes uz e-pastiem bija ātras, un izsmeļošas.