Piedāvājums filmēties

Vajadzīgs galvenā varoņa atveidotājs videoklipā, kas ir par velo popularizēšanu Rīgā. Interesentiem priekšnoteikums ir auto (vēlams kruts - jauns bembis, vai kas tāds) un jumta bagāžnieks ar velostatīvu. Ja vari aizņemties - lūdzu. Ideālā gadījumā derēs arī pats velo, ko tai statīvā ielikt.

Process nebūs grūts un ilgs, bet atbildīgs gan.

Būs arī honorārs!

interesēties edgars-d@inbox.lv

Varbūt vajadzēja mēģināt www.bmwpower.lv :)

[quote=edge]Vajadzīgs galvenā varoņa atveidotājs videoklipā, kas ir par velo popularizēšanu Rīgā. Interesentiem priekšnoteikums ir auto (vēlams kruts - jauns bembis, vai kas tāds) un jumta bagāžnieks ar velostatīvu. Ja vari aizņemties - lūdzu. Ideālā gadījumā derēs arī pats velo, ko tai statīvā ielikt.

Process nebūs grūts un ilgs, bet atbildīgs gan.

Būs arī honorārs!

interesēties edgars-d@inbox.lv[/quote]
kā var popularizēt velo ar jumta bagāžnieku?

Klanim: kā man jau apskaidroja viens paziņa, tās lapas apmeklētāji, un krutu auto īpašnieki vispār principā jumta bagāžniekus ar velostatīviem parasti neizmanto. Attiecīgas vajadzības gadījumā viņi parasti izmanto otru savu auto, piemēram, džipu. Tāpēc es nebrīnos par zemo atsaucību. Tomēr, kas zina, cerēju, ka tomēr paveiksies.

Yeti: tu to intereses dēļ ierakstīji, vai vienkārši gribējās kautko iepostēt? Es taču nevaru šeit visiem klipa scenāriju atklāt. Ja nevarētu velo popularizēt ar jumta bagāžnieku, tad taču es nemaz tādu klipu netaisītu, ne tā? Klipa koncepcija ir paņemt uz izbrīnu, piedāvājot parastai situācijai neparastu atrisinājumu.

Klips būs viens no paraugklipiem amatieru videoklipu konkursam par velo popularizēšanu Rīgā vienā no Latvijas interneta vietnēm, kas raksta par šo tēmu. Kad akcija būs sākusies, tad arī atklāšu, kurā.

[quote=edge]…

Yeti:

1. tu to intereses dēļ ierakstīji, vai vienkārši gribējās kautko iepostēt? Es taču nevaru šeit visiem klipa scenāriju atklāt.
    2.Ja nevarētu velo popularizēt ar jumta bagāžnieku, tad taču es nemaz tādu klipu netaisītu, ne tā?
  2. Klipa koncepcija ir paņemt uz izbrīnu, piedāvājot parastai situācijai neparastu atrisinājumu.
  3. Klips būs viens no paraugklipiem amatieru videoklipu konkursam par velo popularizēšanu Rīgā vienā no Latvijas interneta vietnēm, kas raksta par šo tēmu. Kad akcija būs sākusies, tad arī atklāšu, kurā.[/quote]
  4. un kāpēc gan nevarētu vismaz pamatdomu atklāt?
  5. taisītu - tjipa sociālo reklāmu vai ko tml…
  6. nepārliecina…
  7. Prāta vētra taisot klipu, piedalīties gribošajiem, salika pa plauktiņiem, ko viņi grib, kas notiks, cik ilgi notiks… tu meklē cilvēkus ar visai dārgu tehniku mēģinot stāstīt par “paņemšanu uz izbrīnu”…
  8. Jebkurā gadījumā tevis prasītās tehnikas īpašnieks gribēs zināt, kura ir tā viena no “Latvijas interneta vietnēm Rīgā”… jo viņam ir iespēja uzrauties uz PIERRE WOODMAN tipa darboņiem…

Visiem šiem jautājumiem ir mana epasta adrese. Pamatdomu atklājot, es riskēju ar spamu ar spriedelējumiem par to, cik tas ir racionāli, kā darīt labāk, utt. Tas man nav vajadzīgs. Varu scenāriju aizsūtīt Tev personīgi.

Par interneta vietni gan laikam jāpiekrīt. Akcija notiks www.veloriga.lv.

šeit varētu būt tā vietne, kurā nepopulārs Grey saknē apcērt spamu…

P.S. Nav īsti saprotami, ko tu gribi, jo šeit iznāk vai nu pretruna, vai sekošana konkrētam gala rezultātam…

Tātad paldies visiem, kas atsaucās. Cilvēki ir atrasti. Šo topiku var slēgt.

Tu kā autors droši vari tēmu izdzēst, nekas nav jāslēdz.