PHILIPS MTB Maratons 2009, 2. posms Pļaviņas

marķējums ir labs, droši vari braukt

Man līdzīgas dabas jautājums - varbūt kādam no tiem kas ir izbraukuši trasi ir saglabāts GPS tracklog’s ar kuru varētu padalīties trases iepazīšanās nolūkos?

tuvākā trases apskate notiks rīt, 26. maijā 9:00-9:10 no Mežezera.

Par 5. lati Plavinās varēs iegādāties video pa Smiltenes Philips posmu 2008, 2009 gadiem no Smiltenes televīzijas. Ja kādam interese dodat ziņu.

Esmu pieteicies visiem trim posmiem.Jautājums: Vai izsniegtais nr.Smiltenē ir uz visiem posmiem vai Pļaviņās un Apē dos jaunu?

cik PHILIPS MTB vidēji ir dalībnieki un kāda līmeņa, ir jēga braukt iesācējam kurām tā ir mūžā 2. gonka?

noteikti! par dalībniekiem -paskaties iepriekšējos rezultātus un palasi arī atsauksmes:)

ja 2.gonka mūžā un ar treniņiem īpaši neaizraujies, tad garo distanci laikam nevajadzētu braukt, bet 25 km gan noteikti! :)

Numurs derīgs visos 3 posmos, ja tiks nozaudēts vai atstāts mājās, būs jāiegādajas jauns par LVL 2,oo!

Ja otrā gonka mūžā, tad atvērtajā grupā (25km) būs nežēlīgi smagi … bet gandarījums finišā būs milzīgs :)
vēl, no pieredzes, varu puslīdz droši teikt ka neviens nevienu, atšķirībā no SEBiem, te netaranēs un varēs mierīgi beigt distanci … ja vien pats pārgalvīgus trikus distancē neveiksi :D

baigi maz cilveki brauc, visa blice tikai ?

Tiešām, tiešām, te tevi neviens netaranēs un neviens nebļaus, te ātri vien visi nokļūst tanīs vietās, kur viņi uz to brīdi, pēc spēku samēriem, ir! Un kas pats foršākais, te nav, meža vidū “korķos” jāstāv :))))

Pilnībā precīzi :)

parasti jau tāpat savi 400 - 500 salasīsies, ta ka būs tīri daudz bet ne tik daudz lai vajadzētu stresot … ja nu vienīgi par savām fiziskajām spējām :)

Man pagājušā gada Smiltene bija 1.reize, kad vispār uzdrošinājos braukt 50 km…Man liekas, ka liela daļa šo seriālu izvēlas , kā klanisss teica -izbauda pasākumu kā festivālu , un vairāk cinās ar sevi. Lai arī velkos pa pakaļgalu, katru reizi iegūstu jaunas tehnikas prasmes, pārbaudu savas spēku robežas. Smiltenē bija ļoti grūti, laikam bija visi “nespēki sakrituši šajā dienā”. Un tas taču ir feini, ka nav daudz cilvēku. Brauc droši, nenoželosi, protams, ja brauksi “ar galvu”!

patiik bomzha pasparliecinatiba . laba lieta, iipashi bomzhiem :D
bet par to otro gonku es vairak domaju tapec ka kops 2001. gada neesmu braucis sacensibas

transports uz sacensībām http://www.xc.lv/mtb/forums/viewtopic.php?pid=70580#p70580

Pēc kāda principa notiek dalībnieku sadalījums pa koridoriem?

Katrai grupai savs koridors. Ja grupa ir neliela tad apvieno ar līdzīgu pēc spēka samēra, lai aizpildītu koridoru. Katrā koridorā ~50-60 dalībnieki.
Koridoru secība: priekšā stiprākie un tālāk pakāpeniski lēnākie.
Katras grupas pirmajam trijniekam (tekošajā kopvērtējumā), tiks dota iespēja, ieņemt lābāko vietu savas grupas koridora ietvaros.

[quote=LOOK]Katrai grupai savs koridors. Ja grupa ir neliela tad apvieno ar līdzīgu pēc spēka samēra, lai aizpildītu koridoru. Katrā koridorā ~50-60 dalībnieki.
Koridoru secība: priekšā stiprākie un tālāk pakāpeniski lēnākie.
Katras grupas pirmajam trijniekam (tekošajā kopvērtējumā), tiks dota iespēja, ieņemt lābāko vietu savas grupas koridora ietvaros.[/quote]
Vai tas nozīmē, ka kopvērtējuma 1-3 vieta savā grupā varēs nestāvēt pusstundu pirms starta koridorā, bet iesildīties un arī tad tikt koridora priekšā?