Kādi nu mums tur bija- Sigma 1600 vai Cateye Astrale 8. Sigmai tad laikam vajadzēja vēl kaut ko piepirkt klāt, vai ne? Astrale gribētos to modeli, kas bija līdzīgs Enduro un Mitty, nevis to apaļo.
varu piedāvāt alternatīvu - TREK Incite 11i
http://www.pedalon.co.uk/acatalog/trek_incite_11i.html
Ls 20
Es lietoju TREK Incite 11i un varu teikt ka viss darbojas lieliski. Cipari ir lieli un labi saskatāmi. Nevienam citam neesmu maniijis apkārtējās temp. rādījumus. Vēl man patīk ka visa odo infa tiek ņemta no aizmugurējā riteņa (uz ruļļa tātad arī viss notiek). Vadi ir pietiekami resni (Sigmai šis jaut. klibo). Iepriekš lietoju Sigma 1200.
Kāpēc tāds neredzēts risinājums likt magnētu uz pakaļējā riteņa?
Es arī savu iepriekšējo speedometru liku uz pakaļējā riteņa (šosejniekam), jo uz priekšējā (šosejniekam) grūti ko uzbāzt - dakša ir pārāk šaura…
Polar arī liek sensoru pie pakaļējā riteņa, bet pats aizvakar ieguvu Shimano Flightdeck kompi, labs aparāts tikai viena nianse šis darbojas tikai uz Shimano sistēmām.
a es nopirku sigma 1200 tik taads joks, ka man ir plakanie spiekji un tas magneets neder!!! naaksies kaut ko gudrot!!! :))) it sevischk deutsche spache mir sehr gut gefallen!!! :)))
Gluži vienkārši dabū vai izslīpē uz tecīlas no jebkura magnēta mazu plakanu ripiņu un pielīmē ar superlīmi pie plakanā spieķa.
Ir kaadas atsauksmes par Trek Incite 8i bezvadnieku??
man ir, jo pats lietoju, bet negribas izklausīties uzbāzīgam…
katraa ziņā lielākie plusi - uz 200 km/h nepabrauksi ;)
kaa tad taa? shis tevi pie 199,9 katapultee, noblokjeejot prieksheejo ratu? 8)
neee - negļuko ;)
ēēm- man baigā neticība wire lessiešiem…
es nesen dabūju spidometru, ko meklēju dažādu apsvērumu dēļ, piemēram, kadence- interesanti paskatīties kā teorija darbojas praksē. un bonuss, ka 2us ratu izmērus var iestellēt. un cipari tā kā opeļiem spidometrs- pat aklie var redzēt ;)
to sise par TREK Incite 11?
[quote=SiSe]ēēm- man baigā neticība wire lessiešiem…
es nesen dabūju spidometru, ko meklēju dažādu apsvērumu dēļ, piemēram, kadence- interesanti paskatīties kā teorija darbojas praksē. un bonuss, ka 2us ratu izmērus var iestellēt. un cipari tā kā opeļiem spidometrs- pat aklie var redzēt ;)[/quote]
Nezinu kā ir ar Trek incite wireless bet man ir pieredze ar Sigma sport veco wireless kompi nu ir tā ka ja brauc gar augstsprieguma līnijām šis rāda nulli, bet Shimano Flightdeck bezvadu variants liekas tīri stabils vismaz vēl pirmo pāris dienu lietošanas laikā neesu pamanījis nevienu gļuku. Pie tam var iestellēt datus par veselien četriem velo vienīgais tā instalācija ir padārga un katram veļļukam jāiestellē ne tikai rata izmērs bet vēl katra zobratiņa izmērs lai pareizi rādītu virtual cadence:)
stulbs jautaajums, bet tomeer - kas ir cadence?
Nosacīta mērvienība - pedāļu apgriezieni minūtē.
mhm-
ario, jeb tavu kāju RPM
:)
Mhmm… tā virtual cadence
ir incanta lieta… Manuprāt tā ir tik pat interesanta/nozīmīga kā parastais cadence…(tiesa gan tikai taisnēs,pārējos gadījumos, kā nu kurš - spolē vai min …) vismaz rādīs reālo riteņa RPM… (kaut gan to ciparu tač var rādīt jebkurš spidometrs, kurš mēra ātrumu ar magnētu)
kaut gan, ja zin riteņa RPM (to zin jebkurš ne-GPS spidometrs), un tekošo pārnesumu (ar visiem zobratu datiem), tad reālo cadence arī var izrēķināt… tas tā…